Victòria de maduresa del Cadet Fem 09B (40-52)

Partit ajornat corresponent a la primera jornada del nivell A de la categoria Cadet Femení Promoció Territorial. Tot i anar amb la idea que seria un partit molt intens en una pista petita, la pràctica va superar totes les expectatives i va obligar les liles a augmentar el nivell físic pràcticament des del salt inicial.

El primer període va ser d’una igualtat total i d’un ritme trepidant en atac i en defensa acabant en un espectacular empat a vint-i-un punts. En el segon i el tercer període, les defenses van superar als atacs. Les cistelles eren molt cares i el desgast físic va començar a passar factura. En aquest aspecte s’ha de destacar la implicació i la força de totes les jugadores fent que no es baixés en cap moment el nivell defensiu de l’equip.

El quart període va seguir en la mateixa línia, però les liles, més fresques físicament, van aconseguir trencar a poc a poc el marcador i forçar moltes errades del rival. Les nostres van estar més encertades en els moments clau amb bones jugades col·lectives i donant un punt més en el rebot.

En definitiva, victòria de maduresa de l’equip. Es pot dir que Javi i Álex Martínez han fet que l’equip s’hagi adaptat totalment a la nova categoria, sigui més fort mentalment, sàpiga patir en els moments de debilitat i pugui competir amb tots els equips de la categoria.
El pròxim partit serà un derbi tarragoní jugant com a locals contra l’AB Salle CBT 1 el proper dissabte 16 a les 12.45 h. Enhorabona, LILES!!!

ELISABETH CF GROC -40 VS TGN BÀSQUET 09B -52

PARCIALS: 21-21, 8-12, 6-6, 5-13

TGN BÀSQUET 09B: Fernández (10), Giramé (3), Burjales (6), Macias (5), Díez (-), Gandía (2), Meroño (3), Carayol (3), Prades (9), Sala (9), Carrera (2)
20 faltes
2 triples
20/8 en tirs lliures

Font: TGN Basquet

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *