Parc de Nadal – La Canonja

Amb la col·laboració de diverses entitats canongines i empreses del municipi, arriba un dels esdeveniments més esperats de l’època nadalenca a la Canonja és el Parc de Nadal. Des del dia 27, fins al 29 de desembre, el poliesportiu de la Canonja es converteix en un gran saló de jocs on s’ofereixen tallers, espectacles, i tot un seguit d’activitats que cada any afavoreixen el gaudi dels nens i nenes de la Canonja.

Enguany s’ha preparat un ventall d’actes que inclou un nombre major i més espectacular d’activitats de “gamming”, amb nous jocs de realitat virtual, simuladors i altres elements de darrera generació. La renovació afecta també els inflables, que en aquest Parc de Nadal amplien l’escala d’edat amb diferents tobogans, joc de gladiadors i esferes “wipeout”, que permetran participar a la gent jove.

La plaça Ernest Lluch acull també, a més a més de diverses activitats que faran proper el món de l’hípica als infants, diverses activitats esportives i un espectacular minigolf i, evidentment el passeig amb el Tren de Nadal pels carrers de la Canonja.

Un punt important del parc encara són els diversos tallers a càrrec de les entitats canongines i els espectacles finals, a càrrec enguany de Ritmos Tarragona i els elements del Seguici Popular.

Descarrega’t AQUÍ el programa d’actes de Nadal.

Font: Ajuntament de La Canonja

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *