Tarragona celebra fins diumenge la III edició de la Setmana dels Drets Humans

Des d’ahir i fins aquest diumenge 17 de desembre, Tarragona acull la tercera edició de la Setmana dels Drets Humans, centrada enguany en els conflcites armats que s’estan produïnt actualment, i amb el lema ‘Diguem NO a les guerres. Defensem la Pau’.

La Coordinadora d’ONG’s de Tarragona és un any més l’organitzadora de la programació, que compta amb el suport del Servei Municipal de Cooperació de l’Ajuntament i que proposa durant tota la setmana activitats de cinema, activitats infantils, col·loquis i exposicions.

Les activitats de la tercera edició de la Setmana dels Drets Humans 

D’entre les activitats programades es troben la projecció aquest dijous 14 del documental Insumisas. Mujeres en lucha en el Sáhara Occidental, d’Una finestra al Món i de Sàhara Dempeus, la conferència de Gervasio Sánchez La guerra no és un espectacle, el dia 15; el taller La dignitat és el que importa, que comptarà amb la col·laboració de l’SCAN Festival de Fotografia; i adreçat als més petits de la casa, els contes cooperatius al raconet lector, els dies 12 i 19 a càrrec d’Agus Farré al Centre Cultural Antic Ajuntament.

Consulteu el programa complet de la III Setmana dels Drets Humans al web de la Conselleria de Cooperació

Font: Ajuntament de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *