El Cant de la Sibil·la: Un event únic a favor de la Marató de TV3

El proper dissabte 16 de desembre del 2023 a les 19h, l’església de Santa Margarida a La Riera de Gaià serà l’escenari d’un espectacle especial: El Cant de la Sibil·la. Aquesta antiga representació, dirigida per Sergi Planas i interpretada per Laia Nomen, Kai Stroink, Jesús Moreno, Marc Solanas i el mateix Sergi Planas, promet ser una experiència única per als assistents.

L’obra, portada a terme per un grup de talents locals, és una oportunitat imperdible per a aquells interessats en les tradicions culturals catalanes. Amb un repartiment d’actors compromesos i una direcció aclamada, l’espectacle s’espera que sigui una immersió en la història i la cultura de la regió.

Aquesta actuació no és només una mostra de talent artístic, sinó també un esdeveniment solidari. Les recaptacions de la venda de les entrades aniran destinades íntegrament a la Marató de TV3, una iniciativa reconeguda que recull fons per a la investigació mèdica i la millora de la qualitat de vida de les persones amb diferents malalties.

La taquilla inversa és una iniciativa innovadora, una manera de recaptar fons on el públic assistent és convidat a col·laborar aportant la quantitat que consideri oportuna. Aquest sistema, cada vegada més popular en esdeveniments culturals i solidaris, permet que qualsevol persona pugui participar i contribuir, independentment de la seva situació econòmica.

L’església de Santa Margarida, amb la seva arquitectura encantadora i atmosfera tranquil·la, proporcionarà el marc perfecte per a aquesta representació tradicional. El Cant de la Sibil·la és una obra que es representa tradicionalment durant la nit de Nadal, una commemoració de les antigues tradicions que encara perduren en moltes localitats catalanes.

Sergi Planas, reconegut per la seva habilitat en la direcció teatral, ha treballat amb aquest grup d’actors per capturar l’essència i la profunditat d’aquesta representació centenària. Laia Nomen, Kai Stroink, Jesús Moreno, Marc Solanas i Planas mateix han mostrat un compromís inigualable en l’aproximació a aquesta obra tradicional, fusionant la seva passió pel teatre amb la importància de preservar les arrels culturals.

El Cant de la Sibil·la és molt més que un simple espectacle teatral. És una finestra al passat, una oportunitat per connectar amb les nostres arrels i valorar la riquesa cultural que caracteritza aquesta regió. A través dels cants, la música i les interpretacions, aquesta obra transporta l’espectador a una altra època, recordant-nos la importància de preservar i celebrar les tradicions.

La col·laboració amb la Marató de TV3 no només ressalta la dimensió solidària d’aquest esdeveniment, sinó que també subratlla la importància de l’acció col·lectiva en la lluita contra les malalties i la recerca científica. Aportar a aquesta causa a través d’una experiència cultural com El Cant de la Sibil·la és una manera de mostrar suport a la comunitat, mentre es gaudeix d’una vetllada cultural única i significativa.

En conclusió, l’esperada representació d’El Cant de la Sibil·la a l’església de Santa Margarida promet ser un esdeveniment que combina art, tradició i solidaritat. És una oportunitat imperdible per a tots aquells que desitgin gaudir d’una experiència cultural enriquidora i contribuir a una causa noble com la Marató de TV3. Un moment per a la reflexió, la celebració i el suport a la investigació mèdica, tot en un mateix escenari, mostrant la força de la unió entre cultura i solidaritat.

Font: Ajuntament de la Riera de Gaià

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *