L’Ajuntament aprova la millora del servei de videoactes amb l’implementació del sistema Cloud i software per a l’espai de les videoactes

La Junta de govern de l’11 de desembre ha aprovat, a petició d’alcaldia, contractar el servei d’allotjament al núvol dins l’acord marc de l’ACM de les vídeoactes, amb l’empresa Ecityclic Solution SL amb una quota mensual de 60,50€ (IVA inclòs).

El passat mes de maig l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès va millorar el sistema de gravació dels plens i les Juntes de govern (amb competències delegades del Ple) i va implementar un nou espai per veure els vídeos i la documentació relacionada amb aquests de forma segura i certificada. Aquesta millora es va fer a través de la central de compres de l’ACM (Associació Catalana de Municipis).

El nou sistema està operatiu des de la constitució del nou consistori, el passat mes de juny, i contribueix a fomentar els principis de Govern Obert: transparència, accessibilitat i participació. A més, facilita l’accés dels membres dels òrgans col·legiats i de la ciutadania a les actes i vídeoactes i compleix tots els requisits de seguretat i accessibilitat SSL.

Font: Ajuntament de la Bisbal del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *