Celebrada la Junta General d’Accionistes 2023 del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Aprovats per unanimitat tots els punts de l’Ordre del Dia

La sala Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha repetit com a escenari de la Junta General Ordinària i Extraordinària del Gimnàstic de Tarragona, SAD. En aquesta edició de 2023, l’acte ha començat puntualment a les 19 hores i ha tingut una duració superior a l’hora.

A l’inici s’ha homenatjat als nastiquers que aquesta temporada compleixen 50 anys com a socis del Gimnàstic de Tarragona. Els que han recollit la insígnia de mans del president grana i la vicepresidenta del Club, Bito Fuster, han estat Pere Grau, Lluís Mezquida, Jordi Rovira, Jesús Otero, J. Francesc Ferrer, Ana Maria Aguilo, Esther Badia, Rosa Palleja, Francesc Xavier Del Amo, Conchita Moreno, Antonio Cirugeda, Isabel Cadiach i Isabel Sanromà.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet la introducció a la Junta amb un informe de gestió on ha repassat els fets més importants del darrer any en matèria social, econòmica i esportiva.

En l’aspecte social, Andreu ha apuntat que actualment l’entitat té 6.628 socis, afirmant que “la campanya de socis diu ‘Uns colors ens porten il·lusions’. Aquesta és la filosofia del Nàstic, la de lluitar i patir fins al final. Si ho fem junts, l’èxit estarà garantit”. A més, ha agraït la fidelitat de les empreses que ens acompanyen.

En matèria econòmica el president del Nàstic ha explicat que el tancament de la temporada 2022-2023 té un resultat negatiu després d’impostos i amortitzacions d’ 1.406.000 € i unes pèrdues previstes d’ 1.286.352€ per a la 2023-2024. Aquestes pèrdues estan suportades amb préstecs fets pel Consell d’Administració, que posteriorment es convertiran en capital social. Actualment, el capital social de l’entitat continua sent de 6.937.400 €.

Josep Maria Andreu ha finalitzat la seva intervenció afegint que “aquest Consell d’Administració i jo mateix; així com al nostre director general, el nostre secretari i tot el personal de l’entitat, seguirem treballant amb compromís, il·lusió i responsabilitat.”

El president ha remarcat que “els jugadors i tècnics són capaços perquè ho han demostrat a l’inici de competició, sumant 16 de 18 punts possibles”

Posteriorment, el director general Lluís Fàbregas, ha detallat partida a partida el balanç de la temporada 2022-2023 i el pressupost per a la present temporada 2023-2024.

Finalment, després de l’aprovació per unanimitat de l’acta i el resum de la Junta per part del secretari, Javier Balaña, el president grana ha desitjat a tots els socis i accionistes unes bones festes de Nadal i un feliç Any 2024. La Junta ha comptat amb el 77.74% de representació de l’accionariat.

Els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat han estat:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici 2022/2023.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2023/2024.

3.-Facultar a l’Òrgan d’Administració perquè acordi en una o diverses vegades l’augment del capital social, fins 2.000.000€ a l’empara de l’article 297.1b) de la Llei de Societats de Capital.

4.-. Precs i preguntes.

5.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

Font: Gimnàstic de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *