El CIPTE d’Alcanar participa en la 12a edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala

La competició es va celebrar a Blanes els dies 8 i 9 de desembre amb l’assistència de més de 860 jugadors i jugadores d’arreu del país i més de 200 entrenadors

Alcanar i les Cases va estar present en la 12 edició dels Campionats Comarcals de Futbol Sala que es van disputar el passat cap de setmana a Blanes. Cal destacar que es tracta d’una de les cites esportives més importants de Catalunya, que va comptar amb 864 jugadors i jugadors de 72 seleccions comarcals, a més de 216 entrenadors i entrenadores de 161 clubs diferents.

En el cas d’Alcanar i les Cases van ser seleccionats els jugadors i jugadores del CIPTE per a representar la selecció Comarcal de Tarragona i de les Terres de l’Ebre. En concret, en la categoria aleví masculina van participar Biel Arandigoyen i Martí Puigcerver, a la benjamí, també masculina, Ian Agustí, mentre que a la categoria infantil masculina van ser seleccionats Biel Sancho, Ibai Arandingoyen i Oriol Francisco. També van participar jugadors de la categoria cadet masculina i femenina amb Denis Sebastian i Júlia Romeu.

Pel que fa als entrenadors, el canareu Josep Forcadell va ser l’escollit per a dirigir la selecció Comarcal de Tarragona i Terres de l’Ebre de la categoria aleví masculí, mentre que el casenc Pau Castro va ser l’entrenador, en aquest cas, de la selecció benjamí masculí.

El regidor d’Esports, Axel Sorolla, ha destacat que “la selecció dels jugadors i entrenadors del CIPTE d’Alcanar per a participar en els 12è Campionats Comarcals de Futbol Sala, és un reconeixement a la tasca ben feta que es realitza des del club per promoure l’esport des de les bases”. Segons afegia modalitats com el futbol sala també fomenten valors com la companyonia, el treball equip i l’esforç col·lectiu, bàsics per al desenvolupament dels joves.


Font: Ajuntament d’Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *