El Concert de Nadal de Castellvell del Camp celebra el 25è aniversari

Castellvell del Camp es troba a les portes d’una ocasió històrica amb el XXV Concert de Nadal, un esdeveniment que ha estat una tradició ininterrompuda durant dues dècades i mitja, enaltint la riquesa cultural de Catalunya. Aquest esdeveniment emblemàtic promet no només marcar un moment històric, sinó també oferir als assistents una experiència musical celestial i única en el seu gènere.

El concert es durà a terme a l’Església Sant Vicenç Màrtir els dies 30 de desembre i 2 de gener de 2024. Es destacarà per la participació de l’Orquestra Cum Jubilo del Camp de Tarragona, que estarà acompanyada per talents d’elit com ara el prodigiós violinista Alexandre “Sasha” Amorós, originari de Montblanc, la brillant soprano Ana Puche i el virtuós violinista Sebastian Mueller, que actuarà com a concertino. Aquesta combinació de talents promet brindar una experiència musical inoblidable i única en el seu gènere.

Sota la direcció del reconegut mestre internacional Alexander Frey, el programa del concert promet captivar els cors amb el majestuós Concert per a Violí i Orquestra d’Édouard Lalo i la poderosa Cinquena Simfonia de P.I. Tchaikovsky. A més, el públic tindrà l’oportunitat excepcional d’assistir a l’estrena de l’obra “Puer natus in Bethlehem”, una composició del nostre veí Jordi Borràs, oferint una experiència musical exclusiva i única en el seu gènere.

Entrades ja disponibles

Les entrades per a aquest esdeveniment ja es poden adquirir a través de https://aas.cat. No deixeu passar aquesta oportunitat d’unir-vos a aquesta celebració. Serà una vetllada plena de música, emocions i commemoració que perdurarà en la memòria per sempre.

Font: Ajuntament de Castellvell del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *