El servei de Conciliació Familiar de Cambrils amplia el seu horari durant les vacances de Nadal

El canguratge per infants d’entre 4 mesos i 5 anys s’oferirà de 10 a 13 hores els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2, 3, 4, i 5 de gener. L’objectiu del servei municipal, que s’ofereix des del Centre Cívic Alba, és donar resposta a necessitats puntuals per facilitar la conciliació personal i laboral.

El servei municipal de Conciliació Familiar de Cambrils, que s’ofereix des del Centre Cívic Alba, ampliarà el seu horari d’atenció durant les festes escolars de Nadal per adaptar-se a les necessitats de la famílies amb infants a càrrec. El canguratge s’oferirà en horari de 10 a 13 hores els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i 2,3, 4 i 5 de gener.

El servei de Conciliació Familiar és un servei públic municipal i de caràcter gratuït, dirigit a totes les famílies empadronades al municipi amb fills/es amb una edat compresa entre els 4 mesos i els 5 anys, que pretén donar resposta a les necessitats no previstes o puntuals, oferint un espai de guarda destinat a conciliar el temps personal, laboral i familiar.

L’aforament del servei està limitat a un màxim de 10 places de guarda. Durant la primera mitja hora el 10% de les places queden reservades per a famílies en situació de vulnerabilitat. Cada família pot utilitzar el servei sempre que ho necessiti amb un màxim de permanència de l’infant de 3 hores continuades per dia. Els pares, mares i/o tutors/es, hauran de portar el material necessari per a la cura del seu fill/a, com ara els bolquers, la roba de recanvi o el berenar. Durant el curs escolar (de setembre a juny) el servei s’ofereix els dilluns i els dimecres de 17 a 20 hores.

Les persones interessades s’han de dirigir directament al Centre Cívic Alba (plaça Carles Roig, núm. 9) o demanar cita prèvia a través dels telèfons 977 36 58 28 i 660 805 251 i del correu electrònic saltironscambrils@peretarres.org. Les inscripcions es poden fer directament al servei aportant les fotocòpies del DNI o NIE del pare, mare o tutor/a, del Llibre de família, del Carnet de vacunes i de la Targeta sanitària de l’infant, i en cas d’haver-ni, el conveni regulador. Un cop presentada tota aquesta documentació s’obrirà fitxa de la família i es podrà fer ús del servei.

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *