Els conservatoris de música de la Diputació donen suport a la Marató de TV3 amb concerts solidaris a Reus, Tarragona i Tortosa

Concertper la Marató de TV3 a la Catedral de Tarragona de l’any 2022 (Foto: Escola i Conservatori de Música a Tarragona)

Les actuacions, previstes per als dies 18 i 19 de desembre, seran obertes al públic i les persones assistents hi podran col·laborar amb un donatiu

Les tres escoles i conservatoris de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa donen suport un any més a la iniciativa solidària La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a la salut sexual i reproductiva. Els tres centres han organitzat concerts amb l’objectiu de recaptar fons per aquesta causa.

A Reus, el conjunt de guitarres de Grau Professional, l’Orquestra i la Banda de Música de 4, 5 i 6 de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferiran el  concert a ‘Notes de Nadal’ a l’Auditori Higini Anglès, el dilluns 18 de desembre a les sis de la tarda.

A Tarragona, concert amb la participació de músics dels Cors de l’Escola Municipal de Música i dels cors i agrupacions instrumentals i les aules de cant i d’orgue del centre de la Diputació a Tarragona. Un any més, la Catedral de Tarragona tornarà a ser l’escenari incomparable per al concert ‘Cantem Nadales a la Catedral’ organitzat per l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tarragona. El dilluns 18 de desembre a les 19.30 h.

A Tortosa, s’oferiran dos concerts, sota el lema ‘Concerts que donen llum’, a les 19 h al Patronat Obrer, Concert de l’Orquestra de Grau Professional i a les 20 h a l’Auditori Felip Pedrell amb la Banda de Grau Professional.

Els centres ubicaran una urna als espais dels concerts perquè les persones que hi assisteixin puguin realitzar el seu donatiu en benefici de la Marató de TV3.

Font: Diputació de Tarragona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *