La Guàrdia Civil porta el servei itinerant d’intervenció d’armes a Ulldecona

La Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona va prestar ahir el servei d’intervenció d’armes a Ulldecona amb el vehicle adaptat que permet la itinerància per diferents municipis de la província. El servei permet evitar desplaçaments innecessaris amb armes a aquells veïns interessats i facilitar també els tràmits a aquelles persones que per determinades circumstàncies puntuals no es puguin acostar a una oficina IAE (Intervenció Armes i Explosius).

Quins serveis s’ofereixen?

1- Sol·licituds per a l’expedició o renovació de llicències d’armes per a l’esport cinegètic de la caça i el tir esportiu i olímpic.

2- Sol·licituds per a l’expedició o la renovació d’altres llicències i/o autoritzacions d’armes, explosius, articles pirotècnics o cartutxeria.

3- Revistes d’armes.

4- Canvis de titularitat d’armes.

5- Expedició de guies de pertinença i de circulació d’armes i cartutxeria metàl·lica.

6- Expedició de certificats d’inutilització, amb els requisits previs de l’article 108 del Reglament d’armes.

7- Presentació de documentació per a altres tràmits.

8- Dipòsit d’armes.

9- Informació al ciutadà.

La realització d’alguns dels tràmits enumerats requereix haver fet efectiu el pagament de taxes, la presentació de certificats d’aptitud psicofísiques després d’haver superat les proves corresponents o la presentació de l’altre tipus de documents exigits per la legislació vigent.

Després del bon resultat, i constatada la necessitat i utilitat del servei, els responsables de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona i l’Ajuntament d’Ulldecona treballaran per tal d’establir un calendari amb noves dates de cara a l’any vinent.

Font: Ajuntament d’Ulldecona

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *