L’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’adhereix un any més a la campanya “Cap infant celíac sense caramels”

Tots els caramels que es faran servir en la visita del Patge Reial i en l’arribada de SS.MM els Reis d’Orient seran sense gluten

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha adherit un any més a la campanya de l’Associació Celíacs de Catalunya “Cap infant celíac sense caramels”. Per aquest motiu, tant els caramels de la visita del Patge Reial com els que es repartiran durant l’arribada de SS.MM els Reis d’Orient seran sense gluten.

Amb aquesta campanya que rep el suport de més de 200 ajuntaments d’arreu de Catalunya i Menorca, l’Associació Celíacs de Catalunya, vol donar visibilitat a una de les malalties que molts infants estan patint. El 60% de la població celíaca són infants, és a dir, uns 50.000 nens i nenes pateixen celiaquia a Catalunya i Menorca i no tots podran gaudir d’unes festes tan entranyables per ells com aquestes.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, amb aquest petit gest, volem facilitar que tots els infants del nostre municipi puguin gaudir dels caramels en unes dates tan importants per ells.

Font: Ajuntament de Banyeres del Penedès

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *