L’artista Marta Fàbregas pinta la felicitació de Nadal de l’Ajuntament de Cambrils

La pintora cambrilenca ha creat una obra amb els seu inconfusible estil de collage, cosits, colors i textures. La postal, que s’obre com una finestra, inclou un estel com a símbol nadalenc i la Torre del Port com a element identificatiu del municipi.

L’artista cambrilenca Marta Fàbregas és l’autora de la pintura de la felicitació de Nadal de l’Ajuntament de Cambrils, que cada any s’envia, en format físic o digital, a diferents entitats i organitzacions per desitjar bones festes i bon any nou.

Fàbregas ha explicat que quan va rebre l’encàrrec va tenir molt clar que l’obra havia de portar el seu segell personal i per això hi apareixen les casetes característiques, els seus colors blaus i grocs i les inconfusibles cordes que recorden els inicis de l’artista en el món de tapís.

En la pintura també s’hi pot trobar un estel de Nadal, fet amb collage i treballat amb diferents colors i textures, acompanyat d’un sol i una lluna, amb esquitxades d’anilina. Com a element identificatiu del municipi, l’artista també hi ha representat la Torre del Port, cosida en ziga-zagues a una mar blava.

La postal s’obre com una finestra, de manera que quan està desplegada en una cara hi ha la làmina i en l’altra un poema de Joan Salvat Papasseit decorat amb estrelles que pengen d’un cel ataronjat.

Marta Fàbregas és una destacada artista cambrilenc que realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives. Té el seu propi taller de pintura amb exposició permanent al barri antic (carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 13).

Font: Ajuntament de Cambrils

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *