Nova jornada de pista coberta amb rècord de participants

Fotos: Daniel Meumann i Miquel Adell

La Federació Catalana d’Atletisme organitza quatre controls més aquest cap de setmana de la temporada de pista coberta a Sabadell, dels cinc que es viuran al pavelló. El control absolut arriba amb un rècord de participants. De fet, degut a l’alta participació en moltes proves, s’ha decidit suspendre les finals de 60 mll i 60 mt per evitar acabar la jornada passades les 22.30 h de la nit. Foto: Daniel Meumann

Anem per parts. El control absolut de diumenge tornarà a tenir la prova dels 300 mll. A més a més, els 60 mll, els 200 mll, l’alçada masculina o el triple salt femení seran proves destacades. Pel que fa a les proves masculines, destaca la presència d’atletes als 60 mll. com Oriol Madí, Julio César Brito, que ja van competir en el darrer, o Víctor Fernàndez, que debuta aquest curs.

En els 200 mll, a banda del mateix Madí, cal destacar la presència del jove Isaías Artigas, medallista internacional a la FOJE, Oriol Sànchez o Àlex Kingue. A més, als 300 mll, tindrem la presència d’Adrià Alfonso, que va aconseguir l’RCAT fa dues setmanes, amb Roger Pons, Daniel Garcia o Albert Romeo. En d’altres proves destaquen, Pau Mora als 800 m, Ismail Atriki als 3.000 m, Marc Gale als 60 mt, que debuta aquest curs, Pau Vergés i Albert Urquia al triple salt, i un alt nivell a l’alçada, amb Àngel Torrero, Edgar Climent, Dani Lorente, Dani Torrero i l’RCAT sub 16 Alejandro Muñoz.

A les proves femenines, destaquen als 60 mll Ericka Maseras i Marta López, que tindran la primera presa de contacte, la mateixa Marta López acompanyarà a Ingrid Andrés a la prova dels 200 mll i als 300 mll, atletes com Carmen Sànchez, Maria de Mingo, Elia Saura, Laia Zurita, Diana Fernàndez o Clàudia Camacho disputaran dues sèries d’alt nivell. Andreea Florina Sabou

En els 800 m destaca la presència de la medallista internacional a la FOJE i als Jocs Iberoamericans Marta Mitjans, a banda de Clàudia Gallego. En els 3.000 m, alt nivell català, amb la mateixa Elia Saura, Marwa El Khouya, Àmbar Tomàs i Ruth Martí, que venen de l’Europeu de cros, Aida Alemany i Laura Torres. Als 60 mt, Mireia López i Marina Lamata donaran brillantor al control. A la perxa, destaquen Nerea Pérez, Esther Dobón i Marta Méndez, al pes Laia Ribera i Estel Pons i finalment, al triple, la jove Aicha Koumi participarà juntament a Sheila Dobón, Júlia Quevedo i Diwa Vila.

· Reglament   · Atletes inscrits

Això pel que fa al control absolut, que es disputarà diumenge. A més, primera presa de contacte pels atletes de combinades absoluts, sub 20 i sub 23. A la prova masculina tindrem la presència de Pol Ferrer, Gerard Merino o Joaquim Rodríguez, mentre que a la prova femenina hi destaca Ivet Rovira, Andreea Florina Sabou o Irene Clemente. A la prova sub 20, Guillem Giménez i Adrian Priego seran els atletes més destacats.

La competició començarà a les 10.55 h del dissabte fins a les 20.10 h i diumenge es disputaran les darreres tres proves, d’13.30 h fins a les 17.30 h.

· Reglament   · Atletes admesos

Alta participació també al control sub 18-20 que es disputarà a la tarda de dissabte. A les proves masculines destaquen Pau Subirats als 60 mll, Martí Serra i Adrià Ripollès a la perxa, Iñaki López al pes, Aicha Koumi als 60 mt, Fatoumata Diallo a l’alçada i Jana Vila i Laia Rodríguez a la llargada. La jornada es desenvoluparà de 16 h a 19.15 h.

· Reglament   · Atletes inscrits

Finalment, la FCA també celebrarà el tercer control sub 16 del curs. De 9 h a 13.30 h competiran centenars d’atletes que formaran part la temporada 2024 de la categoria en qüestió.

· Reglament   · Atletes inscrits

A més a més, la JA Sabadell organitza la tercera jornada del Trofeu Natàlia Amiel d’atletisme de promoció, que es disputarà durant la matinal del diumenge.


Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *