Transforma Vides a través de la Lectura amb el programa LECXIT

A partir d’aquest gener fins al juny del 2024, el Consell Comarcal del Baix Ebre i Fundació Bofill s’uneixen amb l’Ajuntament de Roquetes per llançar el Programa LECXIT. En col·laboració amb les escoles Mestre Marcel·lí Domingo i Raval de Crist, aquesta iniciativa té com a missió principal millorar la comprensió lectora per potenciar l’èxit educatiu.

Ens plantegem el repte de garantir que tots els alumnes compleixin la seva etapa de primària amb un nivell de competència lectora que afavoreixi el seu desenvolupament educatiu i social. Per assolir aquest objectiu, convidem membres de la comunitat a unir-se com a voluntaris, acompanyant setmanalment un estudiant de 4t, 5è o 6è de primària. Aquest acompanyament té la finalitat de fer de la lectura una experiència atractiva i emocionant.

Actualment, busquem voluntaris compromesos amb una hora disponible cada setmana de gener a juny. Oferim una formació prèvia per proporcionar-los les eines essencials per a un suport eficaç. Uneix-te a nosaltres en aquesta meravellosa iniciativa per impulsar les habilitats lectores dels nostres estudiants i contribuir al seu creixement global. Per a més informació i per unir-te al projecte, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres. La teva participació pot marcar la diferència en la vida dels nostres estudiants, fes-te voluntari.

Font: Consell Comarcal del Baix Ebre

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *