Bona dosi de ruta aquest cap de setmana

Barcelona tornarà a ser la seu de la prova d’Ultrafons de resistència per excel·lència. Les 24 hores en pista tindran lloc a l’Estadi Serrahima i reunirà a diversos dels grans atletes de la disciplina. La prova es divideix en les 6 h, les 12 h i les 24 h. Serà la 20a edició d’aquesta prova internacional.

Uns 200 atletes iniciaran la prova de les 24 h. Recordem que l’objectiu d’aquesta prova és la de recórrer els màxims quilòmetres possibles durant tot un dia sencer. El guanyador de la passada edició, Juan Ramon Gonzàlez Navarro, estarà present a la sortida d’aquest dissabte. La temporada passada va recórrer 245 quilòmetres per aconseguir la victòria final.

L’inici de la prova de les 24 h serà a les 12 h del dissabte, igual que la prova de 12 hores. En canvi, la prova de les 6 h donarà inici el diumenge a les 06 h del matí i finalitzarà al migdia del diumenge, just quan també finalitzaran les 24 hores.

· Web Ultrafons

També a Barcelona es viurà una de les clàssiques curses populars de ruta de la ciutat dins dels barris. El districte de Sant Andreu celebra la 45a cursa popular de la Sagrera, una prova considerada una de les més antigues de Barcelona, tot i que a partir del 1977, la comissió de Festes del barri va introduir les curses destinades als nens i nenes fins a 14 anys, i l’any següent, s’inaugurava la 1a edició de la cursa popular, la que ens ha arribat fins a dia d’avui.

El recorregut de la cursa és conegut per tothom. És un circuit de 5 K, on els i les participants d’aquesta primera prova només recorren el circuit un cop, mentre que els de 10 K el recorreran dues vegades. Els punts importants seran el pas pels carrers Hondures, Gran de la Sagrera, Josep Estivill o Sant Antoni Maria Claret. La cursa donarà inici a les 9 h.

Cursa de La Sagrera – Foto: Paco Beer

La temporada passada, Jordi Muela va ser el guanyador del 10 K, mentre que Rebeca Suàrez va ser la guanyadora 10 K de la prova femenina.

· Web La Sagrera

Finalment, Vilanova i la Geltrú celebra la seva 34a mitja marató, una prova clàssica no només al Garraf si no en general a tota la zona del sud de Catalunya, amb la presència d’uns 1.400 atletes participants. La sortida i l’arribada seran a les pistes d’atletisme de Vilanova i la Geltrú. Recordem que a banda de la mitja marató també es disputen els 10 K.

La sortida d’ambdues proves serà simultània a les 9.30 h. És un circuit homologat al voltant del municipi del Garraf i els barris més perifèrics.

· Web Vilanova

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *