Calafell torna a organitzar les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal”

Enguany se centraran en els dinars i sopars de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any

Calafell ha posat en marxa una nova edició de les jornades gastronòmiques “Tasta el Nadal a Calafell”. Amb la participació de catorze restaurants del municipi, enguany estaran centrades e els dinars i soparts de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, amb diferents opcions per a degustar in situ o per a emportar.

Els preus arranquen des de 29,90 euros pel que fa a menús tancats. Els establiments participants també ofereixen plats de la seva carta a preu especial. Podeu consultar tota l’oferta en l’arxiu adjunt a aquesta notícia.

Els restaurants participants són aquests:

  • El Veler de Calafell.
  • Restaurant Akquaaa.
  • L’Espineta.
  • A Cucina ‘e Gino.
  • A Can Pilis.
  • Las Brasas.
  • Vell Papiol.
  • Càtering Eusebio.
  • Masia de la Platja.
  • Siroko.
  • La Góndola.
  • La Petita Mar del Sí Senyor.
  • Mediterrani.
  • El Port Restaurant.

El “Tasta el Nadal” és una campanya que va néixer per omplir un cert buit que la restauració local no aprofitava prou i té l’objectiu de potenciar la gastronomia calafellenca i l’activitat econòmica durant les dates nadalenques.

Segons la regidora de Promoció Econòmica, Lluïsa Lastra, aquesta iniciativa “pretén potenciar i dinamitzar la gastronomia calafellenca i els restaurants en l’època del Nadal i alhora esdevenir un recurs turístic excel·lent”. Lastra afegeix que ”les anteriors edicions han deixat un balanç molt positiu, fins i tot quan les jornades van haver-se d’adaptar a la pandèmia, que ha estat possible gràcies a la implicació i inestimable col·laboració dels establiments participants”.

Font: Ajuntament de Calafell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *