El Cros Internacional de Granollers centra l’atenció

El cros internacional de Granollers és l’únic català dins del calendari RFEA i un dels més destacats de la temporada. Aquest diumenge arribarà a la 57a edició amb un llistat de grans noms catalans i estatals per fer gaudir als espectadors i espectadores que solen viure en directe aquesta cita.

La prova porta el segell del Club Atlètic Granollers i dona el tret de sortida a les 9 h amb la cursa màster i s’allarga passades les dues amb la cursa dels infants. A les 11.50 h serà la prova reina femenina, la prova absoluta, mentre que la masculina es disputarà a les 12.40 h. Recordem que, com cada edició, la sortida i arribada es donarà a les pistes d’atletisme de Granollers, amb un circuit per les zones més properes.

La distància més llarga serà la de 10.000 metres de la cursa masculina absoluta. Anem a fer un repàs als inscrits i inscrites del cros. D’una banda, parlem dels atletes de Catalunya presents al cros. A la categoria sub 18 destaquen els darrers atletes de nivell que han competit a les proves de cros de casa nostra, com ara Albert Bartolí, Albert Alsina, Adrià Boyano o Max Ordoyo. A la prova sub 20 destaquen Gonçalo José Sousa i Àlex Pintado i a la sub 23, Roger Súria.

A les proves femenines, Núria Escudero i Yousra Laghmich a la prova sub 20 i Andrea Bernal a la prova sub 23 seran les atletes més destacades fora de la categoria absoluta.

A més a més, a les proves absolutes tindrem la presència de l’atleta de l’Agrupació Atlètica Catalunya, Ilias Fifa, de l’expert en obstacles Ibrahim Ezzaydouny, de Mohamed El Ghazouny i l’atleta local Mourad Mounim. A la prova femenina, Laura Rodríguez, una de les atletes destacades d’aquest darrer trimestre, serà la cap de cartell, juntament a Douae Ouboukir i la jove Carla Domínguez. També tindrem la presència de Míriam Ortiz.

Seran uns 900 atletes els presents a totes les curses, amb especial atenció a les proves dels més petits i petites, que sempre tenen una presència destacada. La prova és internacional i està dins del calendari RFEA.

· Reglament

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *