Fira de Nadal a Creixell: Una celebració plena d’encant i tradició

El Nadal s’apropa a passos agigantats i, com cada any, Creixell es prepara per acollir una de les celebracions més esperades: la Fira de Nadal. Els dies 22 i 23 de desembre de 2023, la plaça Major i els afores de Cal Cabaler, Casa de Cultura, es convertiran en l’epicentre d’una celebració plena de màgia i tradició.

Una àmplia gamma d’opcions esperen als visitants que decideixin apropar-se a aquesta fira, una oportunitat única per gaudir d’un ambient festiu i acollidor. Les paradetes de la fira estaran repletes d’artesania, antiguitats, bonsais, espelmes i manualitats, oferint una varietat infinita de productes perfectes per a regals únics i especials.

A més, els amants de les activitats manuals i creatives tindran l’oportunitat de participar en diversos tallers. Els tallers de crochet, terrissa, manualitats i bonsais obriran les portes a la creativitat, permetent als visitants aprendre noves tècniques i crear peces úniques de la mà de experts artesans.

La música també tindrà un paper protagonista durant aquests dies de festa. Les emocions i l’esperit nadalenc es fusionaran en les veus de la Coral Sant Jaume i la Coral de l’Escola Les Eres de Creixell, oferint als assistents l’oportunitat d’entonar i compartir les nadales més tradicionals d’aquestes dates tan assenyalades.

Una de les atraccions més esperades serà el sopar i ball amb el Ball de Diables de Creixell, una tradició que engresca a grans i petits i que promet convertir-se en un punt àlgid de la fira. Els diables de Creixell, amb la seva energia i passió, faran vibrar a tots els assistents amb els seus balls i espectacles.

La Fira de Nadal a Creixell no només és una oportunitat per a les compres i l’oci, sinó que també representa una manera de preservar i enfortir les tradicions locals. És una ocasió única per conèixer i valorar l’artesania i la cultura pròpia de la regió, fomentant així el suport a petits comerciants i artesans locals.

La participació en aquest esdeveniment no només és una forma d’immersió en l’esperit nadalenc, sinó també una manera de contribuir a la comunitat local, donant suport als talents i iniciatives de la zona.

En resum, la Fira de Nadal a Creixell promet ser una experiència encisadora, plena de colors, tradicions i moments inoblidables. Una oportunitat única per compartir amb família i amics, per gaudir de la màgia d’aquestes festes i per descobrir la riquesa cultural i artesanal del territori.

Així doncs, que no es perdi aquesta oportunitat única de viure i respirar l’autèntic esperit nadalenc a la Fira de Nadal a Creixell els dies 22 i 23 de desembre de 2023. Una cita ineludible per a tots aquells que estimen la tradició, la creativitat i l’encant d’aquestes festes tan especials.

Font: Ajuntament de Creixell

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *