Golf Costa Daurada fa balanç davant la premsa dels objectius assolits al 2023 i els projectes previstos pel 2024

Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada, i Marcos Meury, director gerent del Club, han fet balanç de les fites assolides enguany i han presentat els objectius pel 2024. Això ha passat en el marc del tradicional Esmorzar de Nadal amb la Premsa.

En aquest sentit, s’ha explicat que a la secció de golf s’ha arribat als 10.000 green fees. S’han assolit 120 sortides diàries de socis, s’han organitzat 50 campionats de golf i més de 20 escoles han gaudit dels baptismes de golf.

Pel que fa al pitch & putt s’ha anunciat en primícia que el Club acollirà el 2024 l’Open de Catalunya de la Federació Internacional de Pitch & Putt, la prova més important d’aquest esport a nivell europeu.

El gimnàs DiR aplega més de 1.200 abonats, dels 2.500 socis que té el Golf Costa Daurada. Ofereix cada setmana més de 60 activitats dirigides. S’ha incorporat a l’equip a l’atleta tarragonina Natalia Rodríguez per impulsar el running i s’ha consolidat el Bike Point amb sortides en MTB i presentacions de les exclusives marques de bicicletes Intense i Lapierre.

En relació a la secció de pàdel, Tarragona ha acollit per primera vegada el Campionat de Catalunya de Pàdel Absolut, que s’ha celebrat al Golf Costa Daurada. Val a dir que és la prova més important del Circuit Català. D’altra banda, més de 200 jugadors i jugadores integren els 10 equips de pàdel del Club.

Més de 150 alumnes es formen a l’Escola de Tennis i 10 equips infantils i adults del Club competeixen a la Lliga Catalana.

Meury ha recordat que, una edició més, el Stage d’estiu ha estat de rècord amb més de 1.200 nens i nenes inscrites.

Per la seva banda, Marc Miquel s’ha centrat en el grans objectius de creixement del Golf Costa Daurada i ha reconegut sentir-se optimista amb l’actual relació amb l’administració local, que permetrà tirar endavant, un cop obtingudes les llicències, el segon pla d’expansió i fer realitat projectes llargament esperats com són les tres noves pistes de pàdel, les dues noves pistes de tennis, instal·lar marquesines a un centenar de places d’aparcament i dotar-les de plaques fotovoltaiques per tal de generar un 50 per cent d’autoconsum al Club, així com instal·lar quatre carregadors elèctrics per a vehicles.

Com a grans projectes executats enguany s’ha referit a la nova oferta de restauració amb Bar-Cafeteria i Restaurant, operada per Mediterránea; la remodelació del Llac del 18 amb una inversió de 150.000 euros i la substitució de l’herba del camp per la varietat bermuda, amb una inversió de prop d’un milió d’euros.

Aquestes dues últimes actuacions estan contemplades dins l’ambiciós pla de sostenibilitat que porta a terme el Golf Costa Daurada amb l’objectiu d’estalviar i reduir el consum d’aigua, apostar per la reutilització dels recursos i establir un protocol de gestió per contrarestar els efectes del canvi climàtic.

Marc Miquel ha acabat anunciant una novetat pel 2024, la instal·lació d’un rocòdrom, amb la qual cosa se seguirà apostant per la diversificació de serveis i activitats.

A la foto, Marc Miquel, president del Golf Costa Daurada i Marcos Meury, director gerent. S’ha excusat la presència de Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR, que aquests dies està a la Rafa Nadal Academy acompanyant als jugadors que disputen el VIII Torneig Nacional Special Olympics Més que Tennis 2023.

A l’altra foto, brindis amb els periodistes que han assistit a l’Esmorzar.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *