L’Ajuntament de la Riera de Gaià promou la recollida selectiva amb repartiment de bosses compostables

Dins del marc d’iniciatives destinades a fomentar una consciència mediambiental més gran entre els ciutadans, l’Ajuntament de la Riera de Gaià, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Tarragonès, ha anunciat una iniciativa destinada a promoure la recollida selectiva dels residus. Aquest esforç s’emmarca dins de la campanya més ampla del Consell Comarcal per sensibilitzar sobre la importància de gestionar adequadament els residus.

El punt àlgid d’aquesta acció serà la distribució gratuïta de packs de bosses compostables, les quals seran repartides en dues jornades consecutives.

La primera jornada està prevista per al dimarts, 19 de desembre, i es durà a terme a la Plaça Major/Sorral, a prop de la parada del mercat setmanal. Els organitzadors tenen previst estar disponibles des de les 09:30h fins a les 13:30h, oferint així la possibilitat als residents de la Riera de Gaià d’acostar-s’hi al seu ritme i obtenir les bosses compostables per al correcte dipòsit dels seus residus.

La segona jornada es desenvoluparà el dimecres, 20 de desembre, en aquesta ocasió, a la tarda, entre les 15:30h i les 18:00h. El punt de distribució serà al Passeig President Francesc Macià, a la Rambla, creant així una oportunitat addicional per aquells que no hagin pogut acudir a la primera jornada o que prefereixin fer-ho en aquesta nova localització.

Les bosses compostables representen una eina fonamental en la tasca de segregació i reciclatge dels residus. Aquesta iniciativa busca facilitar als veïns l’accés a aquest recurs, incentivant-ne l’ús correcte per a una gestió més sostenible dels residus orgànics.

La gestió de residus és una qüestió crítica en la preservació del medi ambient i el foment dels hàbits sostenibles. La iniciativa de repartir les bosses compostables té com a objectiu principal educar i conscienciar sobre la importància de reciclar adequadament els residus orgànics, reduint així l’impacte ambiental que aquests poden tenir.

L’Ajuntament de la Riera de Gaià, al costat del Consell Comarcal del Tarragonès, reafirma el seu compromís amb la preservació del medi ambient i la promoció de pràctiques sostenibles. Aquesta iniciativa s’inscriu en un conjunt d’accions destinades a conscienciar la ciutadania sobre la importància de reduir, reutilitzar i reciclar.

Així, es convida a tota la població interessada en contribuir a la preservació del medi ambient a apropar-se als punts de distribució assenyalats en les dates establertes per aconseguir les bosses compostables i sumar-se a aquesta important iniciativa. La participació activa de cada ciutadà és fonamental per aconseguir un entorn més net i saludable per a tothom.

Font: Ajuntament de la Riera de Gaià

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *