L’Ajuntament de Masdenverge Convoca Campanya de Recollida d’Aliments

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Masdenverge ha anunciat una nova campanya de recollida d’aliments, la qual tindrà lloc el proper dia 16 de desembre. Aquesta iniciativa solidària es desenvoluparà als baixos de l’Ajuntament, des de les 10:00h fins a les 13:00h.

Sota el lema «Sigues Solidari: Un Petit Esforç, Una Gran Ajuda», aquesta campanya busca mobilitzar la solidaritat i la col·laboració dels habitants de Masdenverge per ajudar aquelles persones i famílies que es troben en situació de vulnerabilitat i necessitat.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és reunir aliments no peribles i productes de primera necessitat que posteriorment seran distribuïts entre les persones que més ho necessiten del municipi. És una oportunitat única per a la comunitat de Masdenverge per unir-se i mostrar la seva solidaritat, demostrant que amb petits gestos es pot fer una gran diferència en la vida de les persones que es troben en situació de precarietat.

La crida a la participació en aquesta campanya és oberta a tots els habitants de la localitat i també a aquells que desitgin col·laborar desinteressadament en aquesta noble causa. Les donacions poden incloure aliments no peribles com ara llegums, conserves, pasta, arròs, oli, llet, entre altres, així com productes d’higiene personal i neteja.

Aquest tipus d’iniciatives són fonamentals per garantir que cap persona es quedi sense els recursos bàsics per a una subsistència digna, especialment en èpoques de dificultat econòmica o situacions excepcionals com les que s’han viscut recentment. La solidaritat i la empatia són valors que es posen de manifest en aquestes ocasions, i és responsabilitat de tota la comunitat contribuir al benestar dels membres més vulnerables.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Masdenverge es destaca la importància de la participació de la ciutadania en aquesta campanya, ja que cada aportació, per petita que sembli, suma i pot significar un canvi significatiu per a aquelles persones que es beneficiaran d’aquesta acció solidària.

La convocatòria de la campanya de recollida d’aliments és una oportunitat per a tots els ciutadans de Masdenverge per mostrar la seva solidaritat i suport mutu. No es tracta només de donar aliments, sinó de donar esperança i suport a aquelles persones que més ho necessiten, demostrant que tots junts formen part d’una comunitat compromesa amb el benestar de tots els seus membres.

Cal recordar que, tot i que la campanya se celebra el dia 16 de desembre, les donacions de persones que no puguin assistir en aquesta data també seran rebudes i molt agraïdes. L’important és sumar esforços i col·laborar en aquesta iniciativa que busca millorar la qualitat de vida dels conciutadans en situació de vulnerabilitat.

En resum, la campanya de recollida d’aliments convocada per l’Ajuntament de Masdenverge és una oportunitat per a tota la comunitat de demostrar la seva solidaritat i compromís amb els seus veïns més necessitats. Cada donació compta, i és mitjançant petits gestos que es pot construir un impacte positiu i significatiu en la vida de les persones que més ho necessiten. Així que, Sigues Solidari: Un Petit Esforç, Una Gran Ajuda!

Font: Ajuntament de Masdenverge

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *