Salou es mobilitza solidàriament per La Marató de TV3

Salou es vestirà, demà dissabte, de solidaritat amb una jornada plena d’activitats per donar suport a La Marató de TV3, que enguany centra la seva atenció en la salut sexual i reproductiva. L’esdeveniment, organitzat per diversos grups locals com Anem a Caminar, Associació Sal-i-ouMoonEspai Creatiu, Bruixes de Salou i Diables Maleïts de Salou i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Salou, promet ser un dia ple d’energia, cultura i participació ciutadana.

La Plaça de la Pau serà el cor d’aquesta iniciativa, on les activitats s’iniciaran a les 9 del matí i s’estendran fins a les 14 hores. Entre les diferents propostes destaquen:

Caminada Popular: Una manera ideal per començar el dia amb exercici i en bona companyia. La caminada està prevista per a les 9 del matí.

Sessió de Gimnàstica Esportiva: A les 10 del matí, Cecília Beatriz dirigirà una sessió de gimnàstica, oferint una oportunitat perfecta per mantenir-se en forma mentre es col·labora amb una bona causa.

Ball Country amb Rita Gasulla: A partir de les 11, Rita Gasulla portarà l’alegria del ball country a la plaça, amb una sessió de 45 minuts plena de ritme i diversió.

Balls Tradicionals i Populars: D’11:45 a 12:30, l’Associació Sal-i-ou serà l’encarregada de guiar els assistents a través de balls tradicionals i populars, una manera excel·lent de conèixer les tradicions locals.

Espectacle de Diables Maleïts i Bruixes: A les 13:15, començarà un espectacle vibrant amb els Diables Maleïts i les Bruixes de Salou, que omplirà l’ambient d’emoció i màgia fins a les 14 hores.

Per als més petits, hi haurà tallers supervisats per Moon Espai Creatiu, Associació Sal-i-ou i Diables Maleïts i Bruixes de Salou. A més, no faltarà la tradicional xocolata amb coca, perquè tothom pugui gaudir d’un dolç moment.

Aquesta jornada no només representa una oportunitat per passar un dia divertit i ple d’activitats, sinó també una manera de conscienciar i recaptar fons per a una causa tan important com la salut sexual i reproductiva. Salou demostra, un cop més, el seu compromís amb la solidaritat.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *