El català de marxa màster tanca l’any en pista

La Federació Catalana d’Atletisme, juntament al CA Canaletes, han organitzat el Campionat de Catalunya màster de 10.000 m en el marc del GP de marxa Pepe Berlandino al CEM Mar Bella. Una trentena d’atletes màster han competit al campionat català, a banda de les desenes de marxadors i marxadores que han participat al GP de marxa.

Molts i moltes de les millors atletes màster de marxa s’han presentat a la Mar Bella per competir al Campionat de Catalunya de 10.000 metres, en el marc del GP de marxa Pepe Berlandino que organitzava el CA Canaletes.

Podi F40 – Foto FCA

A la categoria F40, la guanyadora ha estat Marta Nogueira, de l’Aldahra Lleida, que ha estat a més la més ràpida en acabar la cursa. Ho ha fet amb un temps de 52:07, seguida de Regina Gras, del CA Tarragona. A la categoria masculina, medalla d’or per a Jonatan Agustín Romero, del CA Atletesvng.

A la prova F45, Olga Cabrera ha aconseguit la victòria final amb marca personal de 53:47, seguida de Cristina Arias, de l’UA Barberà, i Sandra Cortés, del CA Montornès. A la categoria M45, Francesc Rodríguez, de l’UGE Badalona, ha estat el primer en creuar meta, no només de la categoria, també a nivell global, amb un temps de 48:10. Denis López, del Barcelona Atletisme i Raúl Martínez, del Martorell Atlètic, han completat el podi.

Podi M55 – Foto FCA

Pel que fa a la categoria M50, victòria de Fernando Flores, del CA Tarragona, amb 52:07, seguit d’Alberto Cemborain, del CA Gavà i de Jose Perales, del CA Canovelles. A la categoria F55, victòria de Montserrat Pérez, de l’Sport Canet. I a la M55, Javier Garcia, del CA Viladecans, ha estat or, mentre Josep Alfons Cazurra, del CA Nou Barris, ha estat plata i Víctor Olivares, del Runners El Vendrell, bronze.

Carme Garcia, del CA Nou Barris, s’ha endut la victòria a F60, mentre que Luís Abadias amb l’or i Jaume Hernàndez amb la plata, han completat el podi masculí M60, ambdós també del CA Nou Barris. El darrer podi l’ha completat Pedro José Aranda, campió M65, del CA Atletesvng.

Podi M65 – Foto FCA

A banda del Campionat català màster, hem tingut també presència d’atletes a la resta de proves del GP marxa Pepe Berlandino. Mar Juàrez ha guanyat els 5.000 mamb 22:32, seguida de Laura Monje, mentre que en els 10.000 m fora de concurs hem tingut la presència d’atletes com Mireia Urrutia o Georgina Ruiz. Un total de 39 dones i uns 50 homes s’han aplegat a les pistes de la Mar Bella, gairebé un centenar de marxadors i marxadores per tancar l’any de la millor manera possible.

Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *