L’aliança Amposta 2030, protagonista de l’agenda cultural del 2024

L’agenda cultural d’aquest 2024 tindrà com a protagonista l’aliança Amposta 2030. L’Ajuntament d’Amposta està alineat amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) amb la finalitat d’encarar els reptes més propers respecte al benestar de les persones i del medi ambient, per això enguany es vol donar a conèixer les diferents accions que es realitzen a la ciutat en aquesta línia, així com diferents recomanacions perquè la ciutadania pugui aportar el seu granet de sorra.

L’ONU va aprovar l’any 2015 l’Agenda 2030, un full de la ruta per a la humanitat per aconseguir un model de desenvolupament que sigui sostenible en 3 grans àmbits: el social, l’econòmic i l’ambiental, és a dir, tenint en compte les Per­sones, el Planeta i la Prosperitat. L’Ajuntament d’Amposta es va adherir a l’Aliança Catalunya 2030 el 2020, amb l’objectiu d’alinear els projectes de ciutat amb els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Amb aquesta voluntat, neix el projecte Ampos­ta 2030, que busca la complicitat de les empreses, el món educatiu, la societat civil i la ciutadania per encarar aquest gran repte.

L’agenda cultural es pot consultar en línia a la pàgina web de l’Ajuntament i està disponible en format físic als diferents edificis municipals.

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *