Nens i nenes de les Borges: els Reis d’Orient ja estan llegint les vostres cartes 

Nens i nenes de les Borges: els Reis d’Orient ja estan llegint les vostres cartes 

Nens i nenes de les Borges, s’acosta la gran nit del cinc de gener, quan ses majestats, Melcior, Gaspar i Baltasar, vindran a les Borges per repartir obsequis, regalets i il·lusió entre grans i petits.

Recordeu que enguany la cavalcada reial entrarà cap a les 7 de la tarda al nucli de les Borges baixant pel camí de l’Ermita i entrant pel Pont de l’Oriol.

Però el més important és que a hores d’ara els tres mags ja tenen molta, molta informació. I que a més, enguany estan molt contents amb el poble de les Borges perquè els seus patges, que són els emissaris reials, van ser rebuts en un Campament Reial que va ser tot un èxit. 

Campament reial

Mireu si n’estan de contents els Reis de l’Orient que ja han enviat una carta a l’Ajuntament per demanar-li que el Campament Reial, amb totes les paradetes i amb tota l’animació, es repeteixi i es consolidi.

Què va passar? 

Molta, molta gent va treballar per fer realitat el Campament Reial, situat a la plaça de l’1 d’Octubre, al voltant del llac de la Recer.

Voluntaris, voluntàries, entitats borgenques (Associació de Dones, Cor Parroquial, els Havanus, la Colla Gegantera, la Comissió de Festes) i l’Ajuntament de les Borges van treballar colze a colze. I van convidar empreses grans, petites i mitjanes a ser al campament.

Campament reial

Campament reial

Campament reial

Campament reial

Campament reial

El resultat ha sigut molt bo i positiu, amb molta i molta gent contenta, tant pel que fa a les entitats i a les empreses participants com pel que fa a les famílies i als nens i nenes que van visitar el campament durant tot el dia.

Campament reial

Hi van trobar una mica de tot: des de dues cabretes i algunes ovelles fins a un ruc, un poni, gallines…

Campament reial

També hi van trobar els vehicles de l’ADF, que van ser els encarregats, amb les seves sirenes, d’anunciar l’arribada dels patges reials.

Campament reial

I tallers per pintar i dibuixar. Pintacares, un altre espai, a càrrec de la Llar d’Infants Els Eixerits per als nens i nenes més petits, i productes d’artesania: perfums, roba, complements…

Campament reial

I xocolata calenta, nadales o la possibilitat de seure a fer el vermut, un vi o de dinar al mateix campament.

Tothom hi va posar el seu gra de sorra.

Campament reial

I cap a quarts de set de la tarda van arribar els personatges més esperats: els patges reials. 

La canalla i les seves famílies ja els esperaven, nens i nenes amb neguit, mentre les sirenes dels cotxes de l’ADF anunciaven amb insistència que els patges eren a punt, a punt d’arribar.

Campament reial

I finalment, el gran moment: les cartes, les explicacions als patges de com s’ha portat enguany la canalla borgenca i les fotografies que immortalitzen el moment.

Campament reial

Nens i nenes, els Reis de l’Orient cada dia són més a prop. 

I pel que fa a la petició dels tres patges reials, que l’any vinent volen tornar a venir al Campament Reial, tingueu per segur que l’Ajuntament no tan sols atendrà la petició sinó que ja des d’ara està treballant en fer que la segona edició del campament sigui encara més exitosa del que ha sigut aquesta primera edició.

Campament reial

Font: Ajuntament de les Borges del Camp

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *