Ajuntament de la Riera de Gaià: calendari deixalleria mòbil 2024

L’Ajuntament de La Riera de Gaià ha publicat el calendari de la deixalleria mòbil per al 2024, oferint als ciutadans una oportunitat regular per disposar adequadament dels residus domèstics. Aquest servei itinerant estarà disponible en diferents ubicacions del municipi, amb un horari de 09.00h a 17.00h en les dates establertes.

El calendari compren quatre llocs de recollida diferents al llarg de l’any: Vial de la Sèquia, Ardenya, El Castellot i diverses sessions a La Riera. Aquesta distribució estratègica busca facilitar l’accés dels habitants de La Riera de Gaià al servei de deixalleria mòbil, abastant diverses zones en dates concretes.

La primera parada programada serà al Vial de la Sèquia el 13 de gener, seguit per altres tres esdeveniments el 13 d’abril, 13 de juliol i 19 d’octubre. A més, el punt de recollida de l’Ardenya estarà disponible el 10 de febrer, 11 de maig, 10 d’agost i 16 de novembre. El Castellot, d’altra banda, acollirà aquest servei el 9 de març, 8 de juny, 14 de setembre i 14 de desembre.

Aquesta iniciativa té com a objectiu principal promoure una correcta gestió dels residus entre els habitants de La Riera de Gaià, incentivant el reciclatge i la disposició responsable dels materials que no poden ser llançats als contenidors habituals. La deixalleria mòbil ofereix una solució accessible i àgil per a aquells articles voluminosos o substàncies especials que no es poden manejar fàcilment en el dia a dia.

La Riera de Gaià s’uneix, d’aquesta manera, a altres municipis compromesos amb la preservació del medi ambient i la consciència ecològica. La facilitat d’accés a aquest servei reflecteix el compromís de les autoritats locals amb la sostenibilitat i la cura del seu entorn.

Per fer ús d’aquest servei, es recomana als ciutadans consultar prèviament els materials acceptats i les restriccions aplicables a la deixalleria mòbil. Això assegurarà una experiència més eficient i ajudarà a mantenir l’ordre durant les sessions de recollida.

És crucial recordar la importància de la participació ciutadana en aquest tipus d’iniciatives. La col·laboració de tots els habitants de La Riera de Gaià és fonamental per garantir el bon funcionament del servei i per contribuir activament a la preservació del medi ambient local.

L’Ajuntament anima els ciutadans a aprofitar aquesta oportunitat i a fer-ne ús de manera responsable. La preservació del medi ambient és una responsabilitat compartida que comença a nivell local, i aquesta iniciativa de la deixalleria mòbil és una eina efectiva per promoure aquesta consciència.

En conclusió, la publicació del calendari de la deixalleria mòbil per al 2024 és una mostra més del compromís de l’Ajuntament de La Riera de Gaià amb la sostenibilitat i la gestió responsable dels residus. Aquest servei itinerant ofereix una oportunitat clara i accessible per als ciutadans per disposar adequadament dels materials que requereixen una atenció especial en el seu tractament i reciclatge. Amb aquesta iniciativa, La Riera de Gaià avança cap a una comunitat més compromesa amb la preservació del seu entorn natural.

Font: Ajuntament de la Riera de Gaià

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *