El Jacob, de la Seu d’Urgell, primer català del 2024

El Jacob és el primer nadó del 2024 nascut a Catalunya. El nen ha pesat 2,630 kg i ha nascut a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell, a la regió sanitària Alt Pirineu i Aran, just passada la mitjanit, a les 00.01 hores. Els seus pares, la Liseth Manuela i el Wilson David, resideixen a la Seu d’Urgell. Tant la mare com l’infant es troben en perfecte estat.

Naixements a altres regions sanitàries

Pel que fa a la resta de regions sanitàries de Catalunya, el següent nadó a néixer ha estat el Matteo Alexander, a Barcelona ciutat. Ho ha fet a les 00.10 hores a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Els seus pares són la Joselyn Sulma i l’Álex Alberto i viuen a Barcelona. En el moment de néixer el nen ha pesat 3,635 kg.

A la regió sanitària Girona, el primer naixement ha tingut lloc a l’Hospital de Figueres. El nadó, a qui encara no han posat nom, ha nascut a les 00.40 hores amb un pes de 3,230 kg. Els seus pares, la Rupindar Kaur i l’Amrik Singh, viuen a Llançà.

la regió Metropolitana Sud, el primer nadó de l’any ha estat l’Eithan, fill de la Braydin i el Manuel, que provenen de Sant Boi de Llobregat. L’infant ha nascut al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi de Llobregat, a les 00.47 hores, amb un pes de 3,020 kg.

Pel que fa a la regió sanitària Camp de Tarragona, el primer nadó ha estat el Víctor, nascut a les 0.52 hores a l’Hospital Sant Joan de Reus, amb un pes de 3,420 kg. Els pares, de Valls, s’estrenen i són l’Ewelina i el Rubén.

A la Catalunya Central, el primer naixement s’ha fet esperar una mica més: la Inass ha nascut a la 1.22 hores a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa de la Fundació Althaia. La nena ha pesat 3,340 kg en el moment del part. Té un germà de 3 anys, que junt amb la mare, Rachah Odda, i el pare, Abderahim, viuen a Manresa.

El primer nadó de la regió Metropolitana Nord ha estat el Darion Lucas, a l’Hospital de Mataró del Consorci Sanitari del Maresme, on ha nascut a les 2.22 hores. La mare es diu Elisabet i viu a Premià de Mar.

A la regió Terres de l’Ebre, el primer nadó ha nascut a les 5.15 hores a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta i es diu Ayah. Ha pesat 4,075 kg i és fill de Karima i Hamid. Viuen a Roquetes.

Per últim, a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, a la regió sanitària Lleida, hi ha nascut el Pol a les 17.02 hores, amb un pes de 3,620 kg. La mare, Elisabeth, i el pare, Xavier, viuen a Lleida.

Ja el dia 2 de gener, ha nascut el primer nadó de la regió sanitària Penedès, el Louay, que ho ha fet a l’Hospital del Vendrell a les 2.48 hores. Fill de l’Asmae i el Mohamed, ha pesat 3,520 kg. Són residents a Salomó.

Fotografies i vídeos breus en brut dels primers nadons d’aquest any 2024, disponibles per als mitjans de comunicació:

  1. Vídeos i fotografies del primer nadó de Catalunya, regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran (Hospital de la Seu d’Urgell)
  2. Vídeos i fotografies del primer nadó de la regió sanitària Barcelona (Hospital Vall d’Hebron)
  3. Vídeos i fotografies del primer nadó de la regió sanitària Camp de Tarragona (Hospital Sant Joan de Reus)
  4. Vídeo i fotografies del primer nadó de la regió sanitària Catalunya Central (Hospital Sant Joan de Déu de Manresa)
  5. Vídeos i fotografies del primer nadó de la regió sanitària Girona (Hospital de Figueres)
  6. Vídeos i fotografies del primer nadó de la regió sanitària Metropolitana Sud (Parc Sanitari Sant Joan de Déu)
  7. Fotografia del primer nadó de la regió sanitària Terres de l’Ebre (Hospital de Tortosa Verge de la Cinta)
  8. Fotografies del primer nadó de la regió sanitària Lleida (Hospital Arnau de Vilanova)
  9. Vídeo i fotografia del primer nadó de la regió sanitària Penedès (Hospital del Vendrell)

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *