El primer bany de l’any i la travessa de Sant Silvestre enceten el 2024 a Roda de Berà

La recaptació de les inscripcions es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments

La Platja Punta d’en Guineu va acollir el primer bany de l’any. Tot i les inclemències meteorològiques, núvols i vent, més d’una setantena de persones es van capbussar a l’aigua del mar, la qual estava a una temperatura de 14,5ºC; i una vintena van participar a la Sant Silvestre Sprint.

El bany i la travessa es van celebrar per tercer any consecutiu, i va comptar amb la participació de persones de totes les edats.

La cursa va ser possible, un any més, per la col·laboració de Fun Sports, i la participació de nedadors i nedadores de Roda i de diferents clubs de la demarcació.

Joan Roca, del CN Reus va tornar a quedar en primer lloc, com en l’edició anterior; la primera dona en arribar va ser Judith Cabrera; en segon lloc van arribar José Javier Montón, del CN Tàrraco i Cristina Garrobo; i, en tercer lloc, Sisquet Royuela, del CN Tàrraco, i M. Teresa Ruíz, de Runners Vendrell. Pel que fa al primer local, el guardonat va ser el restaurador Tonino, de Can Roig. Les regidores i regidors Teresa Ferré, Rosana Dorantes, Remei Gavaldà, Manel González i Frederic Royuela van ser els encarregats de lliurar els premis.

Als participants de la travessa se’ls va obsequiar amb una tovallola, i als del primer bany, amb una bossa sorpresa, la qual contenia diferents productes de marxandatge de Roda de Berà; aquelles persones que van acudir disfressades, a més a més, van rebre una samarreta.

Per tal de reconfortar els valents i les valentes participants al bany i a la travessa, l’organització va oferir un brou calent en finalitzar.
La recaptació de la inscripció solidària de la cursa, de quatre euros, i del primer bany, de dos euros, es destinarà al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.

Font: Ajuntament de Roda de Berà

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *