El 2024 arrenca a Altafulla amb música i el 1r Bany de l’Any dels Atletes d’Altafulla

L’inici de any 2024 va ser marcat a Altafulla per una celebració enèrgica que va donar inici amb música i un esdeveniment anual esperat: el 1r Bany de l’Any organitzat pels Atletes d’Altafulla. L’escenari d’aquest inici va ser el Poliesportiu Municipal, amb la presència destacada de La Prole Band i el DJ Kie, que van animar la vetllada a partir de les 0:30 hores del primer dia de gener.

La proposta de l’Ajuntament d’Altafulla va prendre forma amb un espectacle musical que va atraure l’atenció del públic. El concert, encapçalat per La Prole Band i el DJ Kie, va oferir una nit de cap d’any plena de ritme i entusiasme, donant el tret de sortida a un nou any ple d’esperança i emocions.

Horas després, l’esperat Primer Bany de l’Any organitzat pels Atletes d’Altafulla va cobrar vida al Pont de Mar, desencadenant la seva 16a edició. A les 13 hores, els participants van convergir a aquest punt icònic per a la localitat, donant inici a una tradició que anualment congrega banyistes entusiastes i membres de la comunitat.

Aquest esdeveniment, anomenat «El Primer Bany de l’Any», es va convertir en una cita clau per a l’entitat i per als residents habituals. Després del refrescant bany, els assistents van tenir l’oportunitat de gaudir d’un esmorzar reconstituent amb xocolata calenta i caldo fumat. Tant els qui van decidir submergir-se a les aigües com els que van optar per presenciar l’esdeveniment van poder compartir aquest moment de comunitat i inici del nou any.

L’edició anterior, marcada com la primera sense restriccions arran de la pandèmia, va presenciar la participació d’un impressionant nombre d’uns 200 participants. Aquesta llibertat va incentivar la presència de més persones, ja que van poder gaudir lliurement de l’esdeveniment, sumant-se a la festa i fent del Primer Bany de l’Any una experiència compartida i memorable per a tots els assistents.

Així, amb la música ressonant encara en les oïdes dels residents i la frescor de l’aigua del mar encara present en la memòria, Altafulla va donar un espectacular començament al 2024, amalgamentant la cultura, la música i les tradicions locals per iniciar un any nou amb vigor i esperança.

Font: Ajuntament d’Altafulla

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *