«El Crim Soterrat»: un joc en forma d’escape room per descobrir el patrimoni d’Amposta

Amposta estrena una experiència per a totes aquelles persones que vulguin descobrir Amposta des d’un altre punt de vista. VisitEscape «El Crim Soterrat» és una aplicació mòbil que fusiona l’audioguia, el misteri i el room escape i es desenvolupa per diferents espais emblemàtics de la ciutat. La regidora de Turisme i Cultura, Inés Martí, explicava que «aquest joc ens permetrà conèixer i descobrir la cultura i el patrimoni d’Amposta mentre ens ho passem bé». La regidora destacava que, tot i que pot jugar-hi qualsevol persona, està enfocat com una eina més perquè els turistes puguin gaudir de la ciutat. El joc té una durada aproximada de dues hores i està disponible en català i castellà, tant per a usuaris d’iOS com d’Android, i es podrà descarregar de forma gratuïta durant un mes.

Una de les impulsores de l’aplicació VisitEscape, Núria Gas, afirmava que «la idea va néixer com una oportunitat per fusionar la cultura, el turisme i un misteri a través de les proves inspirades en l’escape room». Gas explicava que el joc està inspirat en un crim real que va passar fa uns anys a Amposta, l’atracament de la banca Escrivà. A través de la pantalla, els usuaris coneixeran a Mark Guide, un detectiu privat i historiador de monuments que ha de resoldre un misteri i aturar als atracadors abans que sigui massa tard. Així, serà el visitant qui podrà ajudar al detectiu per tal d’evitar que un crim passat es repeteixi, i ho farà mentre visita el Castell, el carrer del Fossat, el Mercat, les cases modernistes, l’Antic Col·legi Sagrat Cor o el Pont Penjant, entre altres. Recomanat a partir de 10 anys, el VisitEscape d’Amposta és el primer de les Terres de l’Ebre i també està disponible a altres ciutats d’arreu de l’Estat com Barcelona, Sevilla, Madrid, València o Palma de Mallorca.

Per tal de realitzar l’experiència, l’usuari ha de descarregar-se l’aplicació VisitEscape a través de l’App Store, Google Play o www.visitscape.com, seleccionar el Delta de l’Ebre i començar el VisitEscape «El Crim Soterrat».

Font: Ajuntament d’Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *