El període de consulta ciutadana sobre l’Eix Cívic de Salou s’amplia fins al 19 de gener

El procés participatiu per tal de rebre opinions i suggeriments de la ciutadania respecte al futur de l’Eix Cívic de Salou, que finalitzava el dia 2 d’aquest mes, ha estat ampliat fins al proper 19 de gener.

Així, d’acord amb el Decret 6690/2023 del 19 de desembre, s’ha ampliat el termini del procés de participació ciutadana relatiu a la proposta de modificació puntual del POUM de Salou, referent a la delimitació de l’àmbit de l’Eix Cívic, amb determinació dels paràmetres urbanístics d’aplicació i de la seva ordenació.

El procés participatiu es duu a terme mitjançant la plataforma web: https://salou.decidimcatalunya.cat/

La presentació d’aportacions a través de la plataforma web també es pot realizar de manera assistida a través del Servei de suport de bretxa digital (informació i/o cita a través de l’OAC), o amb el suport del Departament de Participació Ciutadana; tot i que també és possible presentar aportacions presencialment a través del Registre general d’entrada.

Atesa la importància d’aquest tema per a la població i de les transformacions que comportarà, l’Ajuntament de Salou busca el màxim consens per tal que l’Eix Cívic estigui ben dotat de serveis i infraestructures, que milloraran la qualitat de vida de les persones i el futur del municipi.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *