El ple de l’Ajuntament aprova la revisió de preus del subministrament energètic de l’enllumenat públic i semàfors

La revisió de preus afecta el període comprès entre l’abril del 2022 i el febrer de 2023 i comportarà un estalvi per l’Ajuntament de 48.796,19 euros

El ple de l’Ajuntament de Tortosa ha aprovat avui en un ple extraordinari la revisió de preus del subministrament energètic previst en el contracte subministrament energètic i servei integral de l’enllumenat públic i sistema semafòric del municipi pel període comprès entre l’abril del 2022 i el febrer de 2023. Aquesta revisió implica fixar el preu unitari mitjà en 0,4152 euros/kWh, mentre que el preu que reclamava l’empresa que presta el servei, la UTE Gestió Energètica Tortosa, era de 0,4343 euros/kwh. En aquest sentit, la revisió de preus comportarà un estalvi de 48.796,19 euros per l’Ajuntament.

La regidora d’Hisenda, Maria Jesús Viña, ha explicat que la UTE Gestió Energètica Tortosa, va demanar una revisió de preus a l’Ajuntament el 21 d’abril de 2022. «L’informe del tècnic de Medi Ambient constata que el preu previst per l’empresa no té en compte l’aplicació del tipus reduït de l’impost sobre l’electricitat i una errada en la fórmula de càlcul del preu mitjà, entre altres incidències», ha explicat Viña.

El plenari també ha aprovat l’autorització del pagament de 749.300,42 euros a la UTE Gestió Energètica Tortosa, d’acord amb la revisió de preus aprovada. L’acord de la revisió de preus i el pagament a l’empresa s’ha adoptat amb l’abstenció del grup de Junts i de la CUP Tortosa.

Font: Ajuntament de Tortosa

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *