Els Reis d’Orient arriben amb Ferrocarrils

Com és tradició, els Reis Mags d’Orient han escollit els trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per repartir els regals la nit del 5 de gener. Ses Majestats arribaran amb Ferrocarrils a diferents estacions de la xarxa ferroviària.

A la línia Barcelona-Vallès els Reis arribaran a l’estació de La Floresta a les 17.33h, a Sant Quirze a les 17.38h, a Bellaterra a les 18.04h i a Mira-Sol a les 18.12h.

A la línia Llobregat-Anoia els Reis arribaran a l’estació de La Pobla de Claramunt a les 18.33h.

Pel que fa a la línia Lleida-La Pobla de Segur, els Reis arribaran a l’estació de Lleida-Pirineus a les 17.03h.

A les Línies Metropolitanes, la nit del 5 al 6 de gener es mantindran els horaris habituals de vigília de festiu, fins a les 2 de la matinada. La línia Lleida-La Pobla mantindrà el 5 de gener els horaris habituals d’un divendres.

Ses Majestats visiten les estacions de muntanya de Ferrocarrils

Els Reis d’Orient també visitaran les estacions de muntanya d’FGC Turisme. La primera en rebre’ls serà Port Ainé, el 4 de gener, dia en què Ses Majestats estaran esquiant a l’estació. A les 12h, saludaran els nens i nenes al Parc Lúdic. A la tarda, a les 17.30h, hi haurà la xocolatada popular a la terrassa de l’Hotel Port Ainé 2000 i, una hora més tard, els Reis participaran a la tradicional baixada de torxes, abans de fer l’entrega de regals als infants.

A la resta d’estacions, els Reis arribaran el dia 5 de gener. A Vall de Núria, ho faran a partir de les 18.25h, enmig del bosc, amb un espectacle de llum, música i foc. Per amenitzar l’espera, a les 16.20h hi haurà una xocolatada a l’edifici de Sant Josep i, a les 17.30h, un espectacle de màgia. A La Molina, Ses Majestats hi arribaran baixant de les muntanyes, cap a les 18.30h, acompanyats per tota una fila de torxes que il·luminaran les pistes fins que arribaran a la Pista Llarga, on els nens i nenes recolliran els regals. Prèviament, a partir de les 17h, a la Pista Llarga s’hi realitzaran diferents activitats, com una xocolatada popular i animació amb malabars.

Per la seva banda, a Espot Esquí, Ses Majestats també hi arribaran a la tarda, amb una baixada de torxes a partir de les 18.15h. Des d’allà, els Reis aniran fins al poble d’Espot per repartir els regals. Al llarg del dia, l’estació acollirà diferents activitats, com un tast de vins i formatges (12h) i una xocolatada a peu de pistes (17.30h). Pel que fa a Boí Taüll, els Reis arribaran a les 12h a la base de l’estació i es faran fotografies amb tots els infants.

Al seu torn, l’estació de Vallter ha preparat un taller de fanalets de 10 del matí a 12 del migdia, també el 5 de gener. Els infants que hi participin tindran tots els materials necessaris per poder rebre els Reis Mags amb el millor fanalet.

Els detalls concrets i els horaris es podran consultar a www.turismefgc.cat/

Font: GENCAT

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *