La formació de la FEEC acomiada l’any amb les Estades hivernals

L’Àrea de Formació i ECAM de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) va acomiadar l’any amb les Estades hivernals d’alpinisme, tancant així la formació de la FEEC del 2023. Aquestes van tenir lloc a Ulldeter, al Ripollès, del 27 al 30 de desembre.

Un grup de joves d’entre 14 i 17 anys, acompanyats pel tècnic Adrià Chueca, van aprendre sobre l’alpinisme conceptes com el material específic i la seva utilització més adequada, nivologia, encordaments per afrontar activitats de dificultat moderada, maniobres a la neu, en gel i en roca, i maniobres de fortuna o reunions.

Totes aquestes activitats es van repartir al llarg dels quatre dies. En un d’ells, el grup es va desplaçar fins al Coll de Coma de l’Orri per a practicar l’escalada en roca. A més, l’últim dia va haver-hi temps per a gaudir d’una jornada d’aproximació a la cara Nord del Pic de l’Infern.

Així doncs, després de tot un any de concentracions, les Estades d’Escalada, les Estades Pirineus, les Estades als Alps i les Estades de Barrancs, la formació de la FEEC va acomiadar-se del 2023 amb les Estades hivernals. La formació, però, no s’atura i aquest any tornarà a proposar diferents activitats.

Font: Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC)

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *