Premis Nacionals de Comunicació a Marc Giró i Txell Feixas

Els guanyadors dels Premis Nacionals de Comunicació 2023 són els següents:

  • Premi Nacional de Comunicació a Marc Giró Costa per haver sabut incorporar temes nous als programes d’entreteniment i per haver revolucionat el panorama radiofònic i televisiu amb la seva manera de fer desacomplexada i trencadora.
  • Premi Nacional de Periodisme i Mitjans de Comunicació a Txell Feixas Torras per ser un exemple de periodisme rigorós, valent i compromès. El jurat ha destacat la seva trajectòria professional en la cobertura de conflictes fent visible també el paper de les dones en les zones on ha treballat.
  • Premi Nacional de Comunicació Publicitària i Corporativa a la nova plataforma en línia de continguts a demanda en català 3CAT per tota la campanya de llançament. Una campanya innovadora, original i inclusiva que ha buscat fer arribar el missatge a tot el públic de Catalunya.
  • Premi Nacional de Comunicació de Proximitat (nova categoria) a l’editorial Grup Gavarres per ser un exemple de periodisme de qualitat. Va néixer l’any 2002 amb la voluntat de recuperar la memòria oral i el patrimoni a partir d’un periodisme de proximitat, de conversa llarga i cocció lenta.

L’acte de lliurament tindrà lloc el 22 de gener al Casino de l’Aliança del Poble Nou. A més, serà un homenatge a la ràdio perquè enguany se celebren els cent anys d’aquest mitjà a Catalunya.

Els premis no comporten una dotació econòmica i tenen caràcter honorífic, ja que consisteixen en un diploma i una peça que simbolitza el guardó.

Font: Gencat

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *