Tot a punt per a les cavalcades dels Reis Mags a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

A Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja ho tenen tot a punt per rebre la visita dels Reis Mags, un dels dies més esperats pels infants del municipi. El divendres 5 de gener, a les 18 h, Ses Majestats arribaran amb vaixell al port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant i, seguidament, començaran la cavalcada pels carrers del poble, disposats a omplir de màgia tots els racons i despertar somriures d’orella a orella als nens i nenes.

Posteriorment, tindrà lloc l’adoració al nen Jesús a l’església. A les 19:30 h, es donarà la benvinguda oficial als Reis d’Orient al poliesportiu cobert i se’ls hi farà entrega de les claus del poble perquè puguin deixar tots els regals a les llars dels infants del municipi. El mateix dia, de les 10 a les 13 h, es podran fer encàrrecs als Reis al mateix poliesportiu. La jornada culminarà a les 00:00 h amb una festa amb dj’s locals adreçada al jovent del poble, organitzada per la l’Associació de joves. Serà la primera celebració de l’associació i servirà per donar-se a conèixer i captar nous socis.

A Masriudoms, l’inici de la cavalcada dels Reis Mags està previst a les 18:30 h a l’avinguda de Santa Anna i el final al Casal del Puvill, on Ses Majestats faran l’entrega de regals amb l’ajuda dels seus patges reials. Enguany, s’han renovat els trons reials amb la voluntat que la cavalcada sigui encara més lluïda.

La cavalcada de Vandellòs començarà a les 19:30 h davant la Cooperativa Agrícola i s’acabarà al pavelló esportiu amb el lliurament dels regals als infants.

Com sempre, l’arribada dels Reis Mags a Masboquera tindrà lloc l’endemà, el dissabte 6 de gener, a les 12 del migdia. Muntats a cavall, faran un recorregut pel poble i repartiran regals casa per casa.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de les comissions de festes, entitats locals i les persones voluntàries que faran possible que enguany es puguin tornar a celebrar les cavalcades tradicionals. Les entitats i associacions que hi participen són: l’Associació de festes de Masboquera, l’Associació de festes de Masriudoms, la Comissió de festes de l’Hospitalet de l’Infant, l’AFA de Vandellòs, l’Associació de Joves de l’Hospitalet de l’Infant, Foment Cultural, Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, persones voluntàries, la Policia Local i Protecció Civil.

Font: Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *