Dues famílies i una influencer de Salou, nominades al premi ‘La Bona gent’

Vanessa Altès i Pedro Aguilar, junt amb Aida Torrents i Ignacio Celoné, conformen dues famílies residents a Salou que comparteixen una missió extraordinària: enfrontar-se a les malalties rares que afecten les seves estimades filles, Carlota i Alba.

La seva determinació i valentia han esdevingut una font d’inspiració, evidenciant un coratge i una dedicació remarcables envers la comunitat. Vanessa i Pedro s’han convertit en fervents defensors de la recerca científica i la recaptació de fons, mentre que Aida i Ignacio han explorat noves avences mèdiques, participant en un assaig clínic pioner en teràpia genètica a Itàlia per a Alba.

El seu treball incansable i solidaritat els han fet mereixedors d’una nominació a la gala ‘La bona gent‘, un prestigiós reconeixement del Diari de Tarragona que serà fet a aquelles persones i entitats que han contribuït de manera excepcional a la societat. La gala, que se celebrarà el 18 de gener, no només homenatjarà la seva influència benèfica en la comunitat de Salou sinó també la seva ressonància a nivell més ampli.

Aquestes famílies són testimonis vius de l’impacte transformador que individuals i grups poden tenir quan treballen amb amor i determinació per a un món millor.

A més també està nominada la influencer Cristina López Pérez (Cristinini), coneguda com la «crack de les xarxes». Des de fa anys és al candeler, però aquest estiu s’ha fet encara més popular si cap gràcies a copresentar al costat del mític Ramon García i la coneguda actriu Michelle Calvó, el «Grand Prix del Verano» de RTVE…

La gala, que se celebrarà el 18 de gener, no només homenatjarà la seva influència benèfica en la comunitat de Salou sinó també la seva ressonància a nivell més ampli

A Twich compta amb més de 3 milions de seguidors i més de 92 milions de visualitzacions que la col·loquen en el novè lloc de streamers hispanoparlants amb més visualitzacions a la plataforma.

A YouTube té més d’1,3 milions de subscriptors al seu canal principal. Va ser escollida de les streamers més influents d’Espanya per la revista Forbes el 2021, 2022 i 2023. Va ser la quarta streamer femenina més vista del món durant el 2021 i va guanyar un Premi Esland a la «millor reportera d’esports» l’any passat.

Aquestes històries personals, carregades d’esperança, perseverança i lideratge, seran reconegudes en un esdeveniment que destaca la professionalitat, humanitat, solidaritat i compromís social de 22 persones, nou entitats i sis escoles de la província

Aquestes històries personals, carregades d’esperança, perseverança i lideratge, seran reconegudes en un esdeveniment que destaca la professionalitat, humanitat, solidaritat i compromís social de 22 persones, nou entitats i sis escoles de la província.

En total, 30 candidatures que ens omplen d’orgull i que mereixen el nostre suport i reconeixement. A més, en una iniciativa solidària, la Fundació laCaixa donarà un euro per cada 100 vots rebuts entre totes les candidatures a la Fundació Bonanit, una ONG local que du a terme una tasca essencial d’ajuda als sense sostre, reafirmant així el compromís de la comunitat amb els més vulnerables.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *