Els Reis Mags reparteixen regals i il·lusió a Salou demanant pau en el món

La màgica nit de Reis Mags ha arribat a Salou, portant alegria i il·lusió a tots els racons de la ciutat. Ses Majestats els Reis d’Orient, en una tradició que encanta i emociona a grans i petits, han començat la seva visita protocol·lària a la ciutat aquesta tarda al Port de Salou, després d’una llarga jornada revisant i obrint les cartes dels nens i nenes entregades als patges reials.  Els focs artificials han anunciat per la comita reial s’apropa de l’espigó del Moll on els esperaven milers de nens. Les baixes temperatures i el vent no han aconseguit aigualir la ‘festa’.

Amb la clau de la ciutat entregada per l’alcalde Pere Granados, els Reis Mags, després de rebre un bany de masses, han iniciat la seva ruta màgica, visitant casa per casa per deixar regals i il·lusió als més menuts. Els monarques de l’Orient han felicitat els infants “perquè s’han portat més bé” durant l’any.

Els Reis Mags, en la seva arribada, han emfatitzat, a través d’un missatge de Melcior,  el caràcter especial i màgic d’aquesta nit, un recordatori que va més enllà dels regals físics, portant missatges de bondat, esperança, solidaritat i no deixar de pensar mai en aquelles persones que més ho necessiten.

L’alcalde Granados, en un parlament de benvinguda en presència  de centenars de persones i dels regidores i regidores del consistori, ha aprofitat per expressar els seus desitjos d’unitat, prosperitat, pau i un futur millor, no només per a Salou sinó per a tot el món. També ha demanat que els projectes previstos per ‘transformar’ el municipi tirin endavant.

Acompanyats d’una cavalcada lluminosa – amb personatges de contes  i sèries infantils, carretel·les i elements d’animació -, Melcior, Gaspar i Baltasar han distribuï gairebé 2 mil quilos de caramels sense gluten i somriures, captivant els més menuts i augmentant la seva il·lusió. La ruta ha començat a l’espigó del moll i ha culminat a la Torre Vella. En aquest monument històric, els monarques han entregat personalment alguns regals, contribuint així a l’augment de la il·lusió i màgia dels més petits.

L’alcalde ha agraït als Reis Mags la seva visita, reafirmant que el millor regal és el de “compartir” i tenir cura dels que més ho necessiten. Amb el desig que Salou, i el món sencer, avancin cap a un futur ple de pau i felicitat, la ciutat espera ja amb il·lusió la pròxima visita d’aquests personatges màgics, en un món més pròsper i ple de felicitat. Així, amb els ulls dels nens brillant d’emoció, Salou ha tancat una nit més de Reis, plena de somnis i esperances renovades.

Font: Ajuntament de Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *