46 atletes amb la selecció catalana al Cros d’Elgoibar

Fotos: Albert Raga i CA Canovelles

Catalunya viatja a Elgoibar amb 46 atletes de categories sub 16, sub 18 i sub 20 per disputar el clàssic cros Internacional d’Elgoibar Juan Muguerza, que enguany arriba a la 80a edició.

La selecció catalana ha conformat diversos grups amb els i les millors atletes del panorama del cros per disputar una nova prova de la disciplina, la primera del 2024 i una de les darreres del curs, abans del campionat de Catalunya, el d’Espanya i el Mundial.

L’expedició surt demà dia de Reis a primera hora del matí cap al País Basc. Diumenge, a les 9.30 h, donarà el tret de sortida amb la primera cursa. Els plats forts arribaran, primer, a partir de les 10.30 h, amb la primera cursa sub 16, i s’allargarà fins a les 12.10 h amb la sortida masculina sub 20. Els altres plats forts arribaran al final, amb la disputa de la cursa absoluta femenina a les 12.35 h i a la 13.15 h amb la masculina.

Guillem Cuartero – Foto CA Canovelles

Pel que fa al grup sub 16 masculí, Catalunya ha reunit a set atletes que han anat destacant darrerament. Saïd Damouh i Erik Gonzàlez del CA Sant Boi, Guillem Cuartero, guanyador de proves de cros del GP i cros curt sub 16, del CA Canovelles, Eloy Noguera del FC Barcelona, Daniel Teruel de la JA Sabadell, Màxim València de l’UA Montsià i el campió de Catalunya de cros curt sub 14, Gonzalo Turmo.

D’altra banda, pel que fa al sub 16 femení, vuit atletes viatjaran amb l’expedició. Seran Alba Antúñez del GEiEG, Xènia Domenech del CE Penedès, Berta Galan de la JA Sabadell, Arhane Garuz del FC Barcelona, Anna Mas del CA Terres de Ponent, la campiona de cros curt Rabab Ouzemmou, del CAPS, la campiona del GP català de cros sub 14 Maia Parés i Bruna Pizarro, del CA Granollers.

Pel que fa als sub 18, Catalunya viatja amb un magnífic equip. Albert Bartolí, del FC Barcelona i subcampió del cros de Granollers, Adrià Boyano, medallista estatal en pista i campió del cros de Granollers, Pol Carrera, de l’Escatxics Agramunt, Bakr El Asri del CA Lloret, guanyador de diversos GP de cros, Pere Mas, de l’AA Xafatolls, i rècord d’Espanya el darrer cap de setmana PC, Lluís Quiles de la JA Sabadell i Axel Zarranz de l’AA Xafatolls.

Carla Ferrara i Estel Jordan – Foto Aldhara Lleida UA

A la prova femenina, tindrem a l’atleta del CA Vila-seca, Amira Bemmerzouk, medallista catalana de cros curt, Elsa Carnero, Carla Ferrara de l’Aldahra Lleida, Marta Gutierrez del FACVAC, Estel Jordan de l’Aldahra Lleida, Coralí Jou del CN Olot i Ines Moran del Barça.

Finalment, a la prova sub 20 masculina, tindrem als atletes del Cornellà Atlètic Gerard Arto i Roger Fernàndez, als de l’Aldahra Lleida M’hamed Mouacha i Cesc Parramona, a Martí Ruiz del CA Canovelles, Jan Sola del CA Igualada i finalment, a Gonçalo José Sousa, del JA Berga, dominador també de diverses proves de cros durant el darrer trimestre de curs i guanyador del GP de cros.

A la prova sub 20 femenina, les atletes del CA Canovelles Núria Escudero, Ivana Rubio i Yousra Laghmich, peces importants del club del Vallès en la consecució de títols de clubs, Mar Serrano de l’AA Xafatolls, Nora Massanas del CN Banyoles, Julia Lahosa del CA Parets i Paola Clermont del CA Castellar.

Manel Fernàndez serà el cap d’expedició, mentre que els entrenadors seran Fran Carrillo, Xavier Garcia, Joan Ramon Moya, Maria Luisa Muñoz i Jose Antonio Prieto.

· Web Cros   · Selecció Catalana


Font: Federació Catalana Atletisme

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *