Batea Futsal: Una Oportunitat Única per Viure l’Èpica de la Copa en Terres de Vinyols i els Arcs

El fervor i la passió pel futbol sala estan a punt d’assolir un dels moments més emocionants per als seguidors del Club bateafutsal.

Els 4s de final de la Copa han arribat i, amb això, una oportunitat excepcional per presenciar un enfrontament èpic. El sorteig no ha estat aliè als nervis i expectatives, situant el club en una posició desafiadora, enfrontant-se al Vinyols FS, actual líder invicte de la Divisió d’Honor.

El Vinyols FS no només és el líder indiscutible sinó també el guanyador de les darreres dues edicions consecutives de la Copa, configurant-se com el gran favorit per aconseguir, un any més, el preciat trofeu. Aquest enfrontament no és només una simple cita esportiva, sinó una oportunitat històrica per al club de Batea.

Amb aquesta ocasió única, el Club ha pres la decisió d’oferir als seus seguidors la possibilitat de viure aquest moment inoblidable in situ. S’habilitarà un desplaçament en autocar per a tota l’afició interessada a assistir a aquest enfrontament èpic. El partit tindrà lloc el proper 27 de gener a les 19:00h al Pavelló municipal de Vinyols i els Arcs.

Les inscripcions ja estan obertes, donant l’oportunitat als seguidors de reservar el seu lloc en aquest viatge històric. El preu establert és de 10€ per als socis del Club i de 15€ per als no socis. Per garantir la reserva de plaça, es pot realitzar el pagament mitjançant Bizum o mitjançant transferència a l’IBAN del Club. Trobareu tota aquesta informació a l’Instagram del Club.

És important tenir present que la plaça no estarà reservada fins a la confirmació del pagament, assegurant així un lloc en aquest viatge apassionant.

El Club, immers en aquest moment històric, fa una crida a tota la comunitat de Batea i a tots els amants del futbol sala per unir-se en aquesta gesta. Aquest enfrontament no només és un partit, sinó una oportunitat de demostrar la força de l’afició i donar suport fervorós a l’equip en aquesta etapa decisiva.

L’esperit de competició, l’empenta dels seguidors i la determinació del Club convergeixen en aquest moment culminant. És l’hora d’omplir els seients del Pavelló municipal de Vinyols i els Arcs amb els colors i l’energia de Batea, de fer sentir la força de tot un poble que creu en el seu equip.

Aquest viatge no és només un trasllat, és un viatge cap a la història, cap a l’emoció d’un enfrontament que pot canviar el rumb de la competició. És la oportunitat d’esser-hi, de viure-ho i de ser part d’aquesta jornada inoblidable per al Club bateafutsal.

La convocatòria és clara, la cita està feta i l’oportunitat és única. La Copa espera i l’afició de Batea no pot faltar. És el moment de reservar el lloc i preparar-se per acompanyar l’equip en aquest viatge èpic cap a la glòria.

Que ressoni l’esperit esportiu, que vibrin les graderies i que l’entusiasme sigui el motor d’aquest viatge inoblidable. Batea es prepara per aquest repte, per viure aquest moment amb intensitat i passió. És hora d’assaltar el pavelló de Vinyols i els Arcs i fer-ho amb l’ànim més ences.

Font: Futbol Sala Batea

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *