El concert de la Diada Pau Casals 2023 a CaixaForum+

El concert complet de Pablo Ferrández (violoncel) i Luis del Valle (piano) ja està disponible al nostre canal oficial de CaixaForum+.

A partir d’ara ja podeu gaudir del concert complet de la Diada Pau Casals 2023 que va acollir el Palau de la Música Catalana. Una vetllada amb la qual celebrem i commemorem el vincle històric i simbòlic de Pau Casals amb la ciutat (i el Palau de la Música Catalana) i la dimensió musical internacional del mestre.

La trajectòria i projecció internacional del violoncel·lista Pablo Ferrández ha crescut de forma exponencial. Elogiat per la seva autenticitat i “dotat d’un magnetisme d’ídol pop, una tècnica superior i una musicalitat excitant”, segons «LA Times». Ferrández ha estat becat per la Fundació Pau Casals i ECHO Rising Stars i ha merescut el XV Concurs International Txaikovski, el Premi Princesa de Girona (2018) i el prestigiós Opus Klassik Award al millor artista de l’any (2021). Les darreres temporades ha col·laborat amb artistes de renom, com Anne-Sophie Mutter i Khatia Buniatishvili i orquestres de prestigi internacional. Pablo Ferrández es postula com a hereu musical de Pau Casals.

El programa posa el focus en compositors i obres per les quals Pablo Ferrández té una estima especial i que gaudeix compartint amb el seu amic Luis del Valle en complicitat total. Un programa certament molt variat, que va del classicisme encisador de les Variacions de Beethoven al classicisme transgressor de la Sonata de Xostakóvitx, i de l’espiritualitat del Kol Nidrei de Bruch a l’apassionada sensualitat de la Sonata de Franck.

Accediu al nostre canal oficial a CaixaForum+ fent click aquí.

CaixaForum+ és accessible per a tothom, però és necessari estar registrat per a gaudir del contingut. Aquest contingut cobreix totes les disciplines culturals i científiques, amb una gran varietat de formats audiovisuals, podcast i continguts.

Font: Fundació Pau Casals

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *