Mikael Lundberg, protagonista del primer torneig de l’any de golf

La nova temporada de golf començarà a rodar el diumenge 14 de gener amb el primer campionat de l’any.

EI Trofeu Mikael Lundberg, que portarà el nom de l’exjugador professional de golf guanyador de diverses proves del circuit europeu i representant del Golf Costa Daurada en competicions oficials, celebrarà la primera edició sota la modalitat parelles scramble i amb sortida a tir a partir de les 9 hores. Tots els participants podran gaudir d’un avituallament al forat 9 i un aperitiu final a la terrassa del restaurant del Club.

Lundberg, que va ingressar al selecte club del Legends Tour de Golf l’agost del 2023, serà l’encarregat del repartiment de premis per a totes les parelles guanyadores de les diferents categories en joc. Les 10 millors aproximacions al forat 2 rebran una gorra signada pel jugador, 1 armilla al drive més llarg masculí i femení al forat 4, i un dia de joc amb Mikael a les 5 millors aproximacions al forat 10.

Tots els assistents entraran al sorteig de 2 espatlles pota negra 100% gla, lots de vi, 2 Magnums de vi, 2 armilles de l’empresa Jorgolf Training o vals per al simulador Jorgolf Training. A més, s’habilitarà una fila zero per a tots aquells jugadors i assistents que vulguin aportar la seva donació per ajudar el professional a tots els seus tornejos internacionals.

Font: Golf Costa Daurada

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *