Adri Calderón substitueix Marc Mestres a la banqueta del Reus Femení

Marc Mestres, l’entrenador que ha estat al capdavant del primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus des de la seva creació, ha deixat el seu càrrec. La decisió ha estat presa de mutu acord amb el club. Mestres es va acomiadar de les jugadores i del cos tècnic roig-i-negre aquest dimarts.

Durant les dues temporades que Mestres ha dirigit l’equip, ha aconseguit dos ascensos consecutius amb el conjunt reusenc. Actualment, l’equip ocupa la desena posició a la classificació de Preferent Femení amb 15 punts.

El club ha volgut agrair a Mestres la seva dedicació i lideratge en aquest projecte des del seu inici. “Hem crescut i som on som gràcies a persones com tu. Fins aviat!!”, ha expressat el club en un comunicat.

Adri Calderón, que ha estat entrenador del Juvenil B de la Fundació durant els dos darrers anys, serà el substitut de Mestres a la banqueta. Calderón es converteix així en el nou tècnic del primer equip. L’acompanyarà Sergi De La Guardia com a segon entrenador, substituint a Mihai Negroiu.

Calderón té ara el repte de continuar la feina de Mestres i mantenir l’equip a la part alta de la classificació. El club confia en la seva experiència i coneixements per aconseguir-ho.

Amb aquest canvi, el Reus Femení inicia una nova etapa. El club espera que aquesta decisió sigui beneficiosa tant per a l’equip com per a la Fundació Futbol Base Reus. Ara, tots els ulls estaran posats en Calderón i en com gestionarà aquesta nova responsabilitat.

En resum, el Reus Femení afronta un canvi important en la seva estructura tècnica. Marc Mestres deixa el càrrec d’entrenador del primer equip i Adri Calderón pren el relleu. El club ha volgut agrair a Mestres la seva dedicació i esforç i li ha desitjat sort en els seus futurs projectes. Ara, l’equip inicia una nova etapa sota la direcció de Calderón, amb l’esperança de continuar creixent i aconseguint èxits.

Font: Reus Femení

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *