Bona actuació al Trofeu DS Aleví de Natació

Aquest passat dijous 4 de gener, el Club Natació Amposta va viure una jornada plena d’emoció i esforç en el Trofeu DS Aleví al CN Vilafranca. Amb una representació de cinc destacats nedadors, tres nois i dues noies, l’equip va enfrontar-se a una competició de relleu i determinació.

Els cinc protagonistes d’aquesta intensa jornada esportiva són Jan Lor, Froilan Gombau, Marc Escribà, Ariadna Pérez i Laia Sánchez. Aquests joves nedadors van encarar amb valentia i determinació les proves dels 100 metres en cada estil, mostrant el seu potencial i destresa en aquest esport.

Tot i no pujar al podi en aquesta ocasió, la participació d’aquests cinc atletes del CN Amposta va ser remarcable. Els ànims i suport van ser presents durant tota la jornada, amb l’objectiu comú de representar amb orgull els colors del club i donar el millor de cadascú d’ells en la piscina.

El Trofeu DS Aleví, celebrat a Vilafranca del Penedès, va ser una oportunitat per a aquests joves nedadors d’enfrontar-se a una competició exigent, posant a prova la seva preparació i dedicació als entrenaments. A pesar de la ferotge competició, l’esperit esportiu i la determinació van ser els protagonistes, demostrant l’excel·lent nivell dels representants del CN Amposta.

L’èmfasi va estar en la participació i la determinació dels cinc representants del club, qui van defensar amb passió i energia els seus esforços en aquesta jornada esportiva.

La preparació, el suport dels entrenadors i el compromís dels nedadors van ser claus en aquesta competició. Tot i que no es van proporcionar dades específiques sobre el desenvolupament de la jornada, es va destacar la bona actuació global dels membres del CN Amposta, mostrant el seu potencial i esforç en la piscina.

És d’esperar que aquesta experiència competitiva sigui només el començament d’una temporada plena d’èxits i reconeixements per al Club Natació Amposta. El suport dels aficionats i l’esforç continuat dels nedadors segurament portaran més alegries i èxits al club en futures competicions.

En resum, la participació dels cinc representants del CN Amposta al Trofeu DS Aleví va ser un testimoni de la seva passió, esforç i dedicació a l’esport de la natació. L’actitud i el compromís mostrats per Jan, Froilan, Marc, Ariadna i Laia han estat un exemple de determinació i valentia per a tota la comunitat esportiva del club.

Font: Club Natació Amposta

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *