Club Natació Salou: Éxits Destacats al Trofeu DS Nedador Complet Reis de Natació

El passat dijous 4 de gener del 2024, el CN Vilafranca va acollir amb entusiasme el Trofeu DS Nedador Complet Reis de Natació, una jornada plena de talent i esforç per part dels joves nadadors alevins. En aquest marc de competició esportiva, dos noms van brillar amb llum pròpia: Lucía Madrid Borras i Nara Cuesta Kchitil.

Amb el suport fervent del públic present, aquestes dues joves esportistes van destacar amb resultats excepcionals, deixant la seva empremta en aquest esdeveniment esportiu. Nara Cuesta Kchitil, amb la seva indiscutible destresa a l’aigua, va emergir com una veritable protagonista d’aquesta competició.

Amb una actuació magistral, Cuesta Kchitil no només va participar en cinc proves, sinó que va conquistar-les amb una habilitat i determinació extraordinàries. La seva consagració va arribar amb la primera posició en la final dels 100m estils, imposant-se com la millor del 2012 amb un temps increïble de 1.12.69. Aquesta gesta la va col·locar en la tercera posició de la categoria Alevina, consolidant el seu talent i compromís amb aquest esport.

D’altra banda, Lucía Madrid Borras va deixar la seva pròpia empremta en aquest esdeveniment. Tot i ocupar la 17a posició en la categoria del 2011, va demostrar la seva millora constant i la seva determinació inquebrantable en cada prova. La seva victòria en la final C, amb un temps de 1.16.08, va ser una mostra més del seu potencial i de la seva capacitat per superar-se a si mateixa.

És important destacar el valor i l’esforç que aquests joves talents han demostrat durant aquest trofeu. La seva dedicació, treball dur i passió per la natació s’han reflectit clarament en els resultats aconseguits. Així, el seu èxit no només és un reconeixement al seu talent sinó també al suport i a l’orientació que reben dels seus entrenadors i de tot l’equip tècnic.

La pròxima parada per a aquests prometedors nadadors serà el Campionat de Catalunya d’hivern a Sabadell, on segurament seguiran demostrant el seu potencial i la seva passió per aquest esport. El seu compromís amb la millora contínua i la seva determinació enfront de nous reptes són la marca distintiva d’aquestes futures estrelles de la natació.

En aquest sentit, volem felicitar públicament a Lucía Madrid Borras i Nara Cuesta Kchitil pels seus brillants èxits al Trofeu DS Nedador Complet Reis de Natació. La seva dedicació, valentia i compromís són un exemple inspirador per a la resta dels esportistes, i ens omplen de satisfacció i orgull veure com representen amb èxit els valors de superació i esforç.

Per tant, en nom de la comunitat esportiva i dels amants de la natació, els enviem les nostres més sinceres felicitacions i els desitgem el millor en els reptes que estan per venir. Que el seu camí estigui ple d’èxits i que continuen inspirant a tots amb la seva passió i dedicació. Endavant, Lucía Madrid Borras i Nara Cuesta Kchitil, feu-nos sentir orgullosos una vegada més!

Font: Club Natació Salou

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *