Club Patí Alcanar: Una Jornada d’Entrenament Intens i Recepta dels Millors

El Club Patí Alcanar, situat a la localitat de Alcanar, va viure una jornada memorable el passat 3 de gener. L’ocasió va ser una sessió de tecnificació amb entrenadors internacionals, un esdeveniment que va engrandir encara més el palmarès d’aquest club, recent guanyador del Trofeu Catalunya com a millor club del 2023.

La iniciativa va ser possible gràcies a la col·laboració i suport de la Federació Catalana de Patinatge, una aliança que ha sigut fonamental per al creixement i èxits d’aquest club. El reconeixement i gratitud cap a la Federació es va expressar mitjançant un emoticona de cor i l’etiqueta @fecapa_artistic, demostrant el fort vincle i l’agraïment cap a aquesta entitat.

El veritable protagonisme de la jornada va recaure sobre dos noms rellevants en el món del patinatge: Xavi Orrit i Joan Jané. Durant cinc intenses i productives hores, aquests entrenadors van compartir el seu saber i experiència amb els membres del Club Patí Alcanar. Les xarxes socials es van omplir de comentaris i mencions a @xavi.orrit i @joanjanesardans, destacant el seu paper fonamental en aquesta jornada d’aprenentatge intens.

El compromís dels membres del club va ser patent durant aquesta jornada especial. La motivació i l’entusiasme es reflectiren en cada moviment sobre les rodes, en cada consell dels entrenadors i en la voluntat de superació constant. Els participants van absorbir com esponges cada paraula i tècnica compartida, aportant un esperit col·lectiu que va enfortir els llaços dins del Club Patí Alcanar.

Més enllà del reconeixement aconseguit en el Trofeu Catalunya, aquesta jornada de tecnificació ha representat una oportunitat única per seguir construint una base sòlida de coneixements i habilitats. Els resultats d’aquesta sessió de treball intensiu es podran veure reflectits en les properes competicions i exhibicions en què participi el Club Patí Alcanar.

La importància de comptar amb entrenadors de renom internacional com Xavi Orrit i Joan Jané no només radica en el seu prestigi, sinó també en la seva capacitat per motivar i inspirar als esportistes. La seva presència no només va significar un ensenyament tècnic, sinó que va aportar aquella dosi extra d’inspiració i passió pel patinatge artístic, alimentant la flama dels somnis de tots els membres del Club Patí Alcanar.

Aquesta jornada intensiva també ha posat de manifest la importància de la formació contínua i l’actualització de coneixements dins del món esportiu. El compromís del Club Patí Alcanar per oferir als seus membres les millors oportunitats de creixement i aprenentatge es consolida amb esdeveniments com aquest, que no només engrandeixen el palmarès del club, sinó que també alimenten la passió per aquest esport en tots els seus participants.

En conclusió, la jornada de tecnificació amb Xavi Orrit i Joan Jané ha estat una fita destacada per al Club Patí Alcanar. Els coneixements adquirits, la motivació i l’esperit d’equip reforçats durant aquesta jornada es converteixen en el millor aval per al futur del club. El compromís de continuar buscant les millors oportunitats de formació i creixement manté el Club Patí Alcanar en la senda de l’excel·lència esportiva.

Font: Club Patí Alcanar

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *