El Cambrils Club Natació va participar al Trofeu DS Nedador Complet

El passat cap de setmana, el Club Natació Vilafranca va acollir una emocionant competició de natació, el Trofeu DS Nedador Complet Reis Aleví, on van participar 256 nedadors i nedadores representant 56 clubs diferents. Amb una piscina de 25 metres com a escenari, l’esdeveniment va estar marcat per la competició intensa i els moments d’emoció a l’aigua.

Dels diversos clubs presents en aquesta competició, el Cambrils Club Natació va tenir una destacada participació, presentant dues joves promeses: Martina Castellví i Queralt Llaveria. Aquestes dues talents van defensar els colors del seu club amb determinació i compromís, aconseguint resultats notables en les seves proves respectives.

Martina Castellví, en la jornada del matí, va aconseguir una meritòria 15a posició en la seva prova individual. A més a més, va fer gala de la seva habilitat combinada, obtenint una excel·lent 12a posició a nivell català en la prova combinada, demostrant la seva versatilitat i destresa en diferents modalitats de la natació.

D’altra banda, Queralt Llaveria va mostrar la seva força i perseverança en aquest esdeveniment, obtenint la 35a posició en la jornada del matí en la seva prova individual. Així mateix, va ocupar el lloc 44a a nivell català en la prova combinada, demostrant el seu compromís i treball durant la competició.

A pesar de la competència ferotge i el nivell alt dels participants, Martina i Queralt van brillar en aquest esdeveniment esportiu, portant el nom del Cambrils Club Natació amb orgull i determinació. Els resultats obtinguts són un reflex del seu esforç constant, el suport del seu equip tècnic i el compromís amb l’esport i els seus objectius personals.

Així, des del club, no poden estar més que feliços i orgullosos del rendiment i la dedicació demostrats per aquestes dues joves promeses de la natació. És evident que el treball dur i la passió per aquest esport estan donant els seus fruits, col·locant-les en posicions destacades dins del panorama esportiu català i fent créixer el prestigi del club.

El Trofeu DS Nedador Complet Reis Aleví ha representat una oportunitat única per als esportistes emergents de demostrar el seu talent i compromís, i el Club Natació Vilafranca ha estat l’escenari perfecte per a aquest espectacle de la natació. El suport del públic, l’ambient vibrant i la competitivitat saludable han marcat aquest esdeveniment com una experiència inoblidable per als participants.

En resum, l’actuació brillant de Martina Castellví i Queralt Llaveria en aquesta competició reflecteix el compromís del Cambrils Club Natació amb la formació i el suport als joves talents de la natació. La seva dedicació i esforç continus són una font d’inspiració per a tots aquells que aspiren a destacar en aquest esport, i el seu èxit és un testimoni del potencial que el club cultiva entre els seus membres.

Felicitem a aquestes dues campiones pel seu rendiment i continuem esperant veure més èxits i triomfs per part del Cambrils Club Natació en futures competicions.

Font: Cambrils Club Natació

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *