El duel intens entre Parlem Calafell i Adiss Hockey Rivas culmina amb victòria visitant

Parlem OK Liga 2023/2024 – Jornada 13

El passat 7 de gener de 2024, a les 12:30, es va celebrar un emocionant partit de la OK Liga al Pavelló Municipal Joan Ortoll. El Parlem Calafell es va enfrontar a l’Adiss Hockey Rivas, en un partit que va acabar amb un resultat de 3-5 a favor dels visitants.

L’arbitratge va estar a càrrec de Raúl Burgos Manotas i Oriol Garriga Mas, que van dirigir un partit intens i ple d’accions destacables.

Els titulars del Parlem Calafell van ser Gerard Camps Adrogué, Joan Pascual López, Arnau Xaus Molinari ©, Jordi Ferrer Miró, Borja Espinosa Reyes, Oriol Vives Clos, Josep Maria Selva Cristia, Sergio Miras Valero, Carles Domenech González i Marc Solans Galí.

Per part de l’Adiss Hockey Rivas, els titulars van ser Marc Castaner Pascual, Alex Joseph de Rueda, Gerard Escolà Sanz, Sergi Garcia Bescós, Bernat Veste Biosca, Sergio Martin Llorente, Francisco Fernandez Avila Castillo ©, Miguel Canadillas Martinez, Adrian Pos Collazo i Jorge Najera Bailon.
El partit va començar amb un gol de l’Adiss Hockey Rivas, marcat per Bernat Yeste Biosca al minut 21:33. Després de diverses faltes per part de l’Adiss Hockey Rivas, el Parlem Calafell va aconseguir empatar el partit al minut 12:22 gràcies a un penal convertit per Josep Maria Selva Cristia.

El segon temps va continuar amb la mateixa intensitat. Bernat Yeste Biosca va marcar un altre gol per l’Adiss Hockey Rivas al minut 24:50, seguit d’un penal al minut 23:58. El Parlem Calafell va respondre amb un gol de falta directa d’Arnau Xaus Molinari al minut 17:53.

El partit va concloure amb un penal convertit per Josep Maria Selva Cristia al minut 01:10, establint el resultat final de 3-5.

Font: Club Patí Calafell, Real Federación Española de Patinaje

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *