Reus Deportiu presenta els equips de la temporada 2023-2024

El proper dissabte 13 de gener marcarà un esdeveniment crucial per als amants del bàsquet a Reus. El Reus Deportiu, que celebra el seu 82n aniversari, inaugurarà la temporada 2023-2024 amb la presentació dels equips del club. El pavelló serà l’escenari d’aquest emocionant inici, amb una cita que començarà a les 16.00h.

Els jugadors i jugadores que formen part dels diferents equips estan cridats a reunir-se a les 15.30h en el mateix pavelló, preparats per donar inici a aquesta celebració de l’esport. L’organització ha fet una crida a la uniformitat, demanant als esportistes que portin l’equipació oficial del club, contribuint a la identitat col·lectiva i al sentiment d’unió que caracteritza aquesta comunitat roig-i-negra.

Una vegada es completi aquesta presentació, el programa del dia continuarà amb emocionants partits. A les 18.00h, el sènior femení enfrontarà al C.B. Valls, seguit a les 19.45h pel partit del sènior masculí contra el Pare Manyanet. Seran dues ocasions per a l’equip local de mostrar la seva destresa i dedicació en la pista, tot donant suport a la lluita i al joc col·lectiu que caracteritza aquests enfrontaments.

Els membres del club, aficionats i tota la comunitat reusenca estan convidats a participar en aquest esdeveniment esportiu, donant suport als jugadors i jugadores que representen els colors del Reus Bàsquet. La passió pel bàsquet es desbordarà en aquesta jornada, omplint el pavelló d’energia positiva i d’esperit competitiu.

Aquesta presentació d’equips no només marca l’inici d’una nova temporada plena d’oportunitats i reptes, sinó que també és un reconeixement a la llarga història d’aquest club a la ciutat. Amb més de vuit dècades dedicades al bàsquet, el Reus Bàsquet ha esdevingut un pilar fonamental per al desenvolupament esportiu i social a la regió, inspirant generacions de jugadors i aficionats.

La cita és clara: el dissabte 13 de gener, tots els camins condueixen al pavelló per presenciar la presentació dels equips i gaudir dels emocionants partits que seguiran. El Reus Bàsquet espera l’assistència massiva dels seus seguidors, esperant crear una atmosfera única i vibrar junts amb el cor roig-i-negre del bàsquet local.

És una oportunitat per celebrar la passió pel joc, la dedicació dels esportistes i l’esperit col·lectiu que defineix aquest club. El Reus Bàsquet, amb els seus 82 anys de trajectòria, demostra una vegada més que la seva força i determinació continuen sent els pilars que sustenten aquesta comunitat esportiva.

Font: Reus Deportiu

Comparteix a les teves xarxes socials!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *